• Teaser

Курсове по теория и практика на Фън Шуй

Във Фън Шуй има много различни школи. Ние предлагаме обучение в две от класическите школи, които се прилагат най-често от Фън Шуй специалистите с многогодишен опит.

Школа „Ба Джай” – „Осем двореца” (класическа) – теория, практика, решаване на интериорни и екстериорни проблеми. Продължителност: един ден – 8 учебни часа. Цена: 150 лв.

Школа „Сюен Кун Фей Син” от „Летящите звезди Сан Юан” (класическа) – теория, лице на обекта, съставяне на карта за обект (хороскоп), числови комбинации, къде какви енергии има, място и посока на легло, бюро, печка, врати ..., примери. Продължителност: два дни по 8 учебни часа. Цена: 460 лв.

Програмата на всеки курс може да получите чрез запитване на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел. +359887650176.
Курсовете се провеждат при записани минимум 6 участника.

 

В момента няма обявени дати за семинари. Но ако искате да ги посетите, може да ни се обадите, ние ще ви включим в списъка и съответно ще ви уведомим когато определим дата. Семинарите се провеждат предимно в София, но е възможно да се организират и в други градове.

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!