• Teaser

Фестивал „Здравей, здраве!” Пловдив, 25 и 26 април 2015

(2 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

„Здравей, здраве!” в Пловдив ще се проведе за шести пореден път.

Фестивалът популяризира здравословния начин на живот. На него може да се запознаем с различни продукти, методи и практики, чрез които може да възстановим здравето си или още по-мъдро - да ги използваме превантивно.

Фестивалът е организиран във вид на лекции и работилници паралелно в 6 зали и на щандове. Всички лекции са с безплатен вход, благодарение на организаторите.

Програмата може да видите тук:

http://zdraveizdrave.org/wp/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0/


Лекцията на Елза Панайотова е на 26 април (неделя) от 11 ч. в Кръгла зала.

Темата: Фън Шуй, здраве и хармония на емоциите. Как да създадем здравословна среда у дома и на работното място. Вършат ли работа фигурките на костенурки, жаби и дракони и кои са действително работещите биоенергийни хармонизатори. Да съчетаем хармоничната среда около нас с хармонията вътре в нас. Изцеление на емоционалното тяло чрез многоизмерна Прошка в 4 изречения.

Лекцията на Ваня Кънева е на 26 април (неделя) от 14 до 14:30 ч. в Кръгла зала.
Темата:Честността към самия себе си като най-пряк път за изграждане на добър душевен имунитет. Четирите вибрационни линии начестността: Какво казваме? Как действаме? Какво мислим? В какво вярваме? Как да ги поддържаме съгласувани и в хармония? Благотворните ефекти върху нашето здраве, взаимоотношения и финансово изобилие.

Може да видите как се прави качествен оргонит на 26 април 2015 г. от 14:45 до 16:00 ч. в зала Хармония – демонстрация от Ваня Кънева.

Отливането на оргонит е едновременно свещенодействие и уникално творческо забавление. Ще имате възможност да наблюдавате процеса на отливане, ще получите препоръки относно необходимите съставки, приспособления, материали и някои идеи как да си ги набавите.

Освен това ще получите информация: Как да отлеете максимално ефективен оргонит и да му придадете желаните свойства? Кои са най-важните технологични принципи и правила, които е необходимо да се спазват при неговата изработка? Как да разпознаете качествения ефективен оргонит, ако сте избрали да си закупите? Как да разпознаете качествения курс за изработка, ако сте избрали да посетите такъв?

Ще се радваме да се видим на изложението във фоаето, където ще покажем и ще разговаряме за нашите и на наши приятели Биоенергийни хармонизатори. Фестивалът ще се проведе в Дом на науката и техниката в Пловдив, ул Гладстон №1.

На фестивалът има интересни теми и лектори, заслужава си човек да прегледа програмата.