• Teaser

Новини 31 юли 2016 г.

(2 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Здравейте, любители на Фън Шуй, творци на реалността си!
Това е първият мейл, който изпращам на абониралите се за новини в сайта https://www.fengshuibg.com/ Дори още не знам как се прави автоматично, така че моля пишете, ако нещо е не е ок.
И ето ги новините:
1. Има качени 3 нови статии:
Приложение на оргонити - въпроси и отговори за правилното използване на оргонитите, колко, къде, как, кои са истинските оргонити ...
https://www.fengshuibg.com/articles/articles/296-use_orgonit.html
Фън Шуй и цветните есенции на д-р Едуард Бах – един много интересен разговор с бахов терапев Десислава Вълкова за приложението на баховите есенции за  хармонизиране на живите обитатели на дома – хора, домашни животни и растения
https://www.fengshuibg.com/articles/articles/297-elixirs-bach.html
Инфонити – нов клас информационни хармонизатори, разработени от приятелката ми Ваня Кънева. Аз вече имам два инфонита и усещам действието им в моята реалност. Нали знаете, че всичко проверявам :)))))) преди да го предложа на клиенти и приятели. Е, инфонитите работят чудесно като чистят околния фон от деструктивни записи, след което на нас ни се прояснява картинката и може да видим нови възможности.
https://www.fengshuibg.com/proposals/infoniti.html

2. Има качени 2 нови ведео:
Фън Шуй за детската стая – това е запис на моята лекция на Фестивал "Здравей, Здраве", Пловдив 16-17.04.2016 г.
https://www.fengshuibg.com/articles/tv/299-kids-room.html
Бях на гости в прекрасната телевизия TV1 с прекрасната водеща Мария Дамянова и си говорихме за ... Фън Шуй. В предаването на Мария сме говорили за оргонити, Осияние, прогнози за 2015 и 2016, този път за Фън Шуй:
https://www.fengshuibg.com/articles/tv/300-%D1%84%D1%8A%D0%BD-%D1%88%D1%83%D0%B9.html

Поздравявам ви с тези магични родопски гайди и ви желая още по-здрави, щастливи и изобилни! Слушайте българските гайди, това е зареждащата музика.
https://www.youtube.com/watch?v=SWtQ7cbhWjw

Много ще съм ви благодарна за лайкове и споделяния (бутончетата долу под статиите), защото чичко Гугъл ги гледа. А пък аз ви изпращам Любов! Обичайте себе си и се забавлявайте както може, че това доста сме го забравили как се прави. Все едно наоколо всичко изглежда безумно, и така ще продължи поне 1-2 години – най-тъмното преди зазоряване. После ще видим, а сега да не се ядосваме за нищо и да обичаме!

Елза Панайотова