• Teaser

Приложение на кристали и минерали във Фън Шуй

(11 гласа, рейтинг 4.64 от 5)

Кристалите и минералите могат да са безценен помощник във всички сфери на живота ни. Може да ги използваме и за да създадем по-хармоничен Фън Шуй.

Те канализират енергията на това, което ни е необходимо, предоставяйки ни я да използваме по избрания от нас начин. Взаимодействието с тях е леко, приятно, приятелско, ползотворно. Стига да занаем как. Като начало, не е необходимо и не е желателно да ги чистим енергийно със сол. Те не обичат това. За енергийно чистене на кристали от остарели или чужди програми и енергии си има други начини. Чрез намерение, Майката Земя и Девите на кристалите. Това енергийно изчистване е задължително за стари бужита с кристали и пожелателно за всички останали кристали, минали през незнайно колко хора.

pyritejasperСлед енергийното изчистване е добре кристалите да се програмират за това, което искаме. С любов и благодарност към тях, защото те нямат оценка и ни съдействат безусловно.

В тази и следващата статия ще споделя личен опит на мен и моята приятелка Ваня Кънева от приложението на кристали и минерали в помощ на Фън Шуй. Това е дългогодишен опит, използвайте го вълшебно и целенасочено.

Ако в дома си имате разположение на легло с крака точно към вратата, може да използвате пирит или червен яспис. Единия от двата кристала се поставя между леглото и вратата на стаята. Може да е необработен кристал (по-добре) или шлифован.

cristals fengshuiЗа подсилване и хармонизиране на аспекта, свързан с взаимоотношенията и привличане на най-подходящия партньор подходящи са: розов кварц, черешов кварц и розохрозит. Все розови кристали – цвета на любовта.

Енергията на радост и удоволствие от живота може да привлече към нас карнеола. Той помага за възстановяване на жизнеността. Успокоява гнева и неприемането като ни съдейства да ги заменим с любов към себе си и към живота.

Ако искате духовно развитие и подсказка как да изпълнявате по-добре Божествената си мисия, кристалите за това са аметист и лабрадорит. Аметистът укрепва любовта към божественото и насърчава духовната мъдрост. Лабрадоритът е камък на трансформацията, успокоява ума и зарежда с енергия въображението.


Ако тези кристали са вградени в оргонит, оргонитът усилва свойствата им. Също така може да се поставят отгоре върху оргонита, ако вече имате такъв. Ако са комбинирани в мандала, тя излъчва целия спектър на техните свойства.

Откъде си купувам кристали и минерали?! Любимо ми е да посещавам изложенията в музея „Земята и хората” в София, които се провеждат 3 пъти в годината. Горещо ви ги препоръчвам. Там идват много изложители с кристали от България, а както знаете, добре е човек да използва храни, билки, кристали, които са от неговата родна земя.

Използването на кристали е било широко разпространено в Атлантида. Използвали са се за различни цели, включително за лечение и зареждане с енергия. Сега това знание се възвръща. Да си го припомним!

Желая ви вълшебно приключение в света на кристалите!

инж. Елза Панайотова
Фън Шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта www.fengshuibg.com. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!