• Teaser

Защита от вредни вълни от GSM, PC, TV ...

(10 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Кои са вредните техногенни излъчвания около нас, кое ги излъчва и как да се защитим

Съвременните технически постижения направиха животът ни в много отношения по-лесен, рознообразен и забавен. Но, от друга старана, повечето от нас живеят в градове, в които излъчванията на уредите и устройствата, които ползваме са силни и много. Тези излъчвания нямат нищо общо с природната среда, в която е най-здравословно да живеем.

Кое може да излъчва енерго-информацинни полета, които не са полезни за хората?!

GSM neutralizer- микровълновите печки и индукционни котлони
- мобилните апарати – GSM и безжичен интернет – wireless
- близко разположена клетка на мобилен оператор
- близко разположен трафопост
- преносни линии с високо напражение
- компютри и телевизори

За защита от вредни излъчвания от GSM, PC, TV, рутер, микровеле препоръчваме използването на този стикер:

https://www.fengshuibg.com/proposals/shield.html

Какво друго може да направим?!

- Микровълновата печка може да се махне. Ако си я искате, ползвайте я само за затопляне, не и за готвене. И нека никой не стои точно пред нея докато работи.

- По възможност водете кратки делови разговори по GSM. Продължителното облъчване буквално  „загрява” мозъка. Ако разговорът е по-дълъг, сменяйте ухото на 2-3 минути.

- По-добре да не използваме безжичен интернет у дома -  wireless, а да прекараме обикновен кабелен интернет.

- Компютрите и телевизорите вече имат течнокристални дисплеи (LCD), които са много по-добре от кинескопите. Но по принцип има друт вид излъчване – психотронно. Забелязвали ли сте, че след предстой в някой сайт или форум, се чувствате зле. Аз имам такъв опит. Сега влизам във въпросния форум, защото в него има много ценна информация, но влизам за малко и много осъзнато. Ако усетя нещо, веднага излизам и се чистя енергийно.

- Не е желателно да се заспива пред кюмпютър или телевизор, които работят. Някои филми и музика също може да ни влияят невидимо, т.е. на подсъзнанието.

- Нека зареждаме нощем мобилния апарат далеч от нас. За събуждане има и други варианти – часовници всякакви.

- Всяко handsfree е добре дошло, още по добре е то да е с кабел, а не безжично.

- Ако на блока отсреща има клетка на мобилен оператор, добре е да се провери има ли вредни вълни от нея. Има стандарти за безопасни разстояния, но има и по-чувствителни хора. Те усещат вредните вълни, дори и да е спазен стандарта. Ако има вредни вълни, единственото, което може да направите е да използвате защити или  хармонизатори за да ги неутрализирате или трансформирате.

- По принцип за целия дом може да се създаде по-здравословна среда чрез използването на биоенергийни хармонизатори. Те за това са създадени. Може да откриете част от тези, които ние използваме тук.


Мъдро е да използваме радиестезия за да определим има ли вредни вълни. С помощта на радиестезия може да се определи и кои биоенергийни хармонизатори са най-подходящи за конкретното пространство и дадените хора, колко трябват и къде е най-добре да се сложат. Друг вариант е да избираме на интуиция.

 

 Желая ви здравословна среда, изпълнена с много и качествена жизнена енергия!

 

инж. Елза Панайотова
Фън Шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта www.fengshuibg.com. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!