• Teaser

Геопатология, здраве и пирамида “ХЕКСА”

(5 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Геопатология е термин, означаващ излъчвания от Земята, които влияят на нашето здраве.

Тези излъчвания са вредни за нас хората, защото честотата им влияе на функциите на някои наши органи и системи и може да предизвиква болести.  Дългият престой в областите с геопатология може да бъде причина за: безпокойство, понижено самочувствие, лош сън, както и да спомогне за развитието на по-сериозни заболявания, свързани с опорно-двигателния апарат, онкологични заболявания, психични разстройства, бъбречни и чернодробни неразположения и т.н. Никак не е желателно да се спи и работи в зони със силна геопатология.

Има животни и растения, които се чувстват добре върху местата с геопатология. Това са: котки, мравки, щъркели, от растенията – трепетлика, топола, върба и др. Не обичат местата с геопатология: кучета, крави, костенурки, от растенията - дъб, клен, бук, ясен, липа, плодните дървета и др. Ако последните животни живеят на такова място обикновено боледуват, а дърветата растат криви. Затова “бабиният” фън шуй казва – спи където ляга кучето и не лягай, където спи котката.

 Кое в Земята предизвиква геопатология?

Това са вредни за нашето здраве излъчвания, породени от подземни реки, подземни застойни води, разломи и пукнатини в земната кора, различни видове руди, тежки метали и радиоактивност, кухини, мрежи на Хартман и Кюър  и др. Земята като жив организъм има движение, ние усещаме само най-силните движения във вид на земетресения и вулкани, но си има постоянни движения, които ние не усещаме. Някои източници на информация го наричат “дишане на Земята”. При тези движения на местата на разломите и пукнатините се образува триене, а както знаем от физиката всяко триене предизвиква електро-магнитно поле. Когато попаднем в областта на действие на това поле (геопатология), ние не се чувстваме добре.

В древността много народи са имали жива връзка с природата и Майката Земя. Строили са своите жилища и храмове на чисти от геопатология места. Още древните българи са избирали местата, на които да направят своите юрти. Предполага се, че първо са обикаляли шаманите, наречени колобри и чрез радиестезия са определяли чисти от геопатология места за юртите.

В днешно време знаем какво става – гъсто масово строителство, без предварителни проучвания. Затова се налага “всеки да се спасява сам”. От личен ми опит - в София само 3-4 от 100 жилища са чисти от геопатология.

геопатология и здравеВ световен план има твърде малко изобретения, целящи неутрализиране на геопатология. Това основно касае няколко подхода, използващи:

1. Ефект на формата – пирамиди, конуси, цилиндри, различни видове спирали, които  създават торсионно поле. Геометрията, пропорциите и материалите на използваните форми са разработки на съответния специалист или научен институт.

Интересни са пирамидите на Голод. Близо до Москва има негова пирамида с височина 55 м. Тя е отворена за посещения на хора, които вътре подобряват своето здраве, зареждат енергийно вода и храна.

2. Абсорбиращи материали: корк с нужната дебелина, кестени, шунгит, мрамор, пясък и др. Тук съществува вероятност материалите като мрамор и пясък след време да натрупат негативна за човека енергия и да започнат да я излъчват обратно. Този ефект е наблюдаван в България с използването на един вид пирамиди, съдържащи във вътрешността си кварцов пясък.

3. Отразяващи материали като алуминиево фолио, метални мрежи или огледала. Те се поставят например под леглото, под дивана (огледалото трябва да е с отразяващата повърхност надолу), но пък влошават енергията извън леглото и са доста остарял, според мен подход.

4. Използване на символи и свещена геометрия. Символите може да са определени мандали, лабиринти, спирали, свещени символи, триграми от фън шуй и т.н. Тук интерес представляват биопродуктите на Вебер, но цените им са непосилни за българския стандарт.

5. Използване на различни дървета и растения за трансформиране на вредните вълни от геопатология. Например трепетликата расте прекрасно в зони с геопатология и освен това трансформира излъчването в благоприятно. Но под трепетлика не бива да се седи, ще пострада нашето здраве. Много силно енергийно дърво е кедърът, той осигурява мощно защитно поле около себе си.

кристална мандала6. Използване на програмирани кристали. Много силно синергично действие имат, ако са свързани по схема във вид на мандали. Повече за този подход може да видите в раздела “Кристални мандали”.

    

Всеки от тези методи има своите силни страни. Сега предлагаме на вниманието ви най-новата разработка в тази сфера: пирамида Хекса. Тя е удобна за употреба и красива на външен вид.

 

пирамида Хекса

Пирамида ХЕКСА е съвременен инструмент  за неутрализиране на вредни вълни от геопатология и хармонизиране на пространството. Повече за нея може да прочетет тук:
https://www.fengshuibg.com/proposals/pyramid.html

Ауравизия на пирамида Хекса може да видите тук:
https://www.fengshuibg.com/articles/articles/242-auravision-xekca

 

 

инж.
Фън шуй експерт
https://www.fengshuibg.com/

Тази статия е написана 2012 г. В момента (сега е 2017 г.) имаме разработени още инструменти за лечение на геопатология: Неутрализатор и оргонити:

https://www.fengshuibg.com/proposals/energisers.html

https://www.fengshuibg.com/proposals/orgonits.html

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!