• Teaser

Геопатология и здраве

(12 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Геопатология е термин, означаващ излъчвания от Земята, които влияят на нашето здраве.

Тези излъчвания са вредни за нас хората, защото честотата им влияе на функциите на някои наши органи и системи и може да предизвиква болести.  Дългият престой в областите с геопатология може да бъде причина за: безпокойство, лош сън, както и да спомогне за развитието на заболявания, свързани с опорно-двигателния апарат, онкологични заболявания, бъбречни и чернодробни неразположения и т.н. Мъдро е да проверяваме мястото, където спим и да избягваме местата с геопатология или да я неутрализираме, ако друга възможност няма. Проверката е чрез радиестезия.

Кое в Земята предизвиква геопатология?

Това са вредни за нашето здраве излъчвания, породени от подземни реки, подземни застойни води, разломи и пукнатини в земната кора, различни видове руди, тежки метали и радиоактивност, кухини, мрежи на Хартман и Кюър  и др. Земята като жив организъм има движение, ние усещаме само най-силните движения във вид на земетресения и вулкани, но си има постоянни движения, които ние не усещаме. Някои източници на информация го наричат “дишане на Земята”. При тези движения на местата на разломите и пукнатините се образува триене, а както знаем от физиката всяко триене предизвиква електро-магнитно поле. Когато попаднем в областта на действие на това поле (геопатология), ние не се чувстваме добре.

пирамиди,спиралиВ световен план има твърде малко изобретения, целящи неутрализиране на геопатология. Това основно касае няколко подхода, използващи:
1. Ефект на формата – пирамиди, конуси, цилиндри, различни видове спирали, които  създават торсионно поле. Геометрията, пропорциите и материалите на използваните форми са разработки на съответния специалист или научен институт.
Интересни са пирамидите на Голод. Близо до Москва има негова пирамида с височина 55 м. Тя е отворена за посещения на хора, които вътре подобряват своето здраве, зареждат енергийно вода и храна. Нейната геометрия е по-островърха от хеопсовите пирамиди и пропорциите и не са случайни.

 

пирамида Хекса

 
2. Абсорбиращи материали: корк с нужната дебелина, кестени, шунгит, мрамор, пясък и др. Тук съществува вероятност материалите като мрамор и пясък след време да натрупат негативна за човека енергия и да започнат да я излъчват обратно. Този ефект е наблюдаван в България с използването на един вид форми, съдържащи във вътрешността си кварцов пясък.

3. Отразяващи материали като алуминиево фолио, метални мрежи или огледала. Те се поставят например под леглото, под дивана (огледалото трябва да е с отразяващата повърхност надолу), но пък влошават енергията извън леглото и са доста остарял, според мен подход.

4. Използване на символи и свещена геометрия. Символите може да са определени мандали, лабиринти, спирали, свещени символи, триграми от фън шуй и т.н. Тук интерес представляват биопродуктите на Вебер, но цените им са непосилни за българския стандарт.

5. Използване на различни дървета и растения за трансформиране на вредните вълни от геопатология. Например трепетликата расте прекрасно в зони с геопатология и освен това трансформира излъчването в благоприятно. Но под трепетлика не бива да се седи, ще пострада нашето здраве. Много силно енергийно дърво е кедърът, той осигурява мощно защитно поле около себе си.
кристална мандала
6. Използване на изчистени и програмирани кристали. Много силно синергично действие имат, ако са свързани по схема във вид на мандали. Повече за този подход може да видите в раздел “Кристални мандали” в този сайт.

 

 

 

 

Спирала,ГеонитТази статия е написана 2012 г. В момента (сега е 2021 г.) имаме разработени специални инструменти за лечение на геопатология:
https://www.fengshuibg.com/proposals/spiral.html

 

Бъдете благословени със здраве, любов и сила за живот!

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!

 инж. Елза Панайотова
Фън шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/