• Teaser

Аурa на пирамида "Хекса"

(7 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Ауравизия на пирамида ХексаЗа пирамида Хекса ви разказахме в предната статия "Геопатология и здраве". Тази пирамида беше разработена за неутрализиране на геопатология през 2012 г. и дълго служи за това.

Сега сме 2021 г. и имаме нови инструменти за неутрализиране на геопатология - Геонит и Спирала на Ферма. За тях може да прочетете тук:
https://www.fengshuibg.com/proposals/spiral.html

В тази статия публикувахме резултатите от изследването на пирамида Хекса с Ауровизия - цветовете на нейната аура.

Диагностиката на пирамида Хекса и средата около нея беше извършена с камери и датчици на AuraViZia. Тази система отчита данните посредством иновационни сензори, някои от които - фотосензори, биосензори, термосензори, електромагнитно-полеви сензори. Те се обработват от софтуер, който визуализира енергетичното състояние на човек, предмет и средата. Всички енергетични данни се установяват чрез енергосензори, конвертират се посредством фотонен трансформатор, което позволява да се идентифицират и показват изображения на аура в цветове, информация за чакри, енергийни геополета и други физически, енергийни и духовни центрове, вортекси и проявления.

Аура пирамида ХексаПортативната Пирамида Хекса е силен енергиен транслатор и преобразувател, генератор на енергийни, силови, хармонични емоционални и ментални полета и потоци от светлина.

Пирамида Хекса има широка гама от ефекти. В конструкцията и има области на въртене на силовия поток и енергиите се завихрят закономерно във върха и центъра на пирамидата. Пирамида Хекса хармонизира околното пространство, подобрява и облагородява енергетиката на помещението и съхранява постигнатия резултат, неутрализирайки негативните влияния, способства развиване на ясновиждането, укрепване на здравето, подмладяване, усилване на имунитета, избавяне от болки, притежава антистресово действие. Заедно с това пирамидата може да съдейства като катализатор при изпълняване на желания и намерения. То действа като силен преобразувател на геопатогенните и технопатогенните зони. Торсионното поле на пирамида Хекса, която отчасти има оразмеряването и честотите на Златното сечение, съобразена с генерацията на цифрови стойности на Фибоначи, неутрализира опасните за човека излъчвания като ги транформира в различни, безопасни видове честоти на енергия. Това се подсилва многократно чрез символите на кристалите на Крион, заложени в основата на пирамидата. Те действат през измеренията и тъй като вграденият символ е този на Безусловната Любов, енергията се движи безпрепятствено, пълноценно във всичките си аспекти, без оглед на време-пространство.

Пирамида фън шуйПреобладаващите цветове (бяха направени над 30 снимки) са виолетово, розово и розово-оранжево. Понякога аурата на пирамидата е в зелено, светло синьо, бяло, жълто-златисто.

Принципно изследванията на AuraViZia установиха, че в всяка аура на хората и предметите има един доминантен цвят, който преобладава. Има и още няколко цвята, които са придружаващи и също се повтарят.

Виолетовия цвят означава порталът, който пирамида Хекса създава, връзката на душата на човека с по-високочастотните измерения.

Розовият цвят е цветът на божествената безусловна Любов, Състрадание, Чувствителност, Приемане, Разбиране и Прошка. Също показва текуща здрава връзка с Твореца. Розовата аура при хората е показател за интегриране на Любовта и към себе си. В случая пирамидата би спомогнала за интегриране на безусловната Любов към себе си и другите хора.

 Зеленият цвят, който аурата на пирамидата проявява означава връзка с природата, със земята, с родината, със семейството, с любимите хора. Означава и духовно и физическо оздравяване, емоционално стабилизиране.

пирамида здравеСветло синьото означава възможностза успокояване, спокойствие, осъзнатост, умиротвореност, развиване на интуицията, съзидателност. Свързан e с активация на "третото око", силна способност за визуализация и развита хипофиза.

Бялото е ангелската енергия, това са кристалните ангелски характеристики - чиста Душа и безусловна Любов.

Рум Марк, AuraViZia

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!