• Teaser

Биоенергиен хармонизатор – оргонит

(11 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

 orgonitПолучих прекрасен подарък – Биоенергиен хармонизатор оргонит.

Една от най-близките ми приятелки, която от няколко години изследва и разработва оргонити постигна уникално качество, КПД и красота в изработката им. Помолих я да ни разкаже подробно за тях. Явно няма да ни стигне една статия, ще напишем няколко. Ето какво ни разказва Ваня от Пловдив.

Оргон е съвременно западно название на жизнената енергия, известна като Чи, Ци, Ки, Прана.

Едновременно с ползата от технологичните достижения в обкръжаващата ни среда съществуват и вредни въздействия, причинени от изкуствените електромагнитни полета, създавани при работата на повечето уреди и съоръжения. Като следствие се получава вредно за живите организми изкривяване на естествения фон, т.нар. смъртоносен оргон - DOR, което при хората най-често се проявява като хронична умора, апатия и нисък жизнен тонус.

Едно от средствата за трансформиране на негативната енергия в здравословна жизнена енергия е оргонит. Представлява матрица от органична материя (смола) и неорганична материя (метал) в съотношение 50/50. Задължително присъства кварцов кристал, неговото предназначение е да поддържа процеса на трансформация еднопосочен, т.е. винаги нездравословния оргон да се превръща в здравословен.

Когато един оргонит се намира в зона с нездравословна енергия: места с геопатология, зони със силни електро-магнитни полета и др., той трансформира в нездравословната енергия в здравословна и зарежда околното пространство с нея.

В домашни условия всеки оргонит ще трансформира вредни вълни от компютри, телевизори, микровълнови печки и другите битови електроуреди. В големите офиси е много полезен в стаите, в които има струпване на кабели  и техника. Спомага за хармонизиране на отношенията между служителите, повишава тяхната работоспособност.

Съществуват общности в цял свят, които години наред публикуват информация за ползотворното въздействие на оргонитите. Произвеждат и заравят големи количествав замърсени зони, наблюдават ефекта на очистване, оздравяване, възстановяване и настоятелно поощряват разпространението на информацията. По света има организирани групи от хора на доброволни начала, които заравят оргонити. В практиката им има хиляди случаи на замърсени реки и езера, които напълно се очистват след заравянето на оргонити по бреговете им; на поникване на растителност в поразени райони от високоволтовата електропреносна мрежа; на неколкократно увеличаване на добивите (без торове) и по-качествена продукция.

Свойства на Биоенергийните хармонизатори Оргонити:

* Работят непрекъснато, ефективно и автономно.
* Преобразуването на нездравословната енергия в здравословна енергия е необратим и еднопосочен процес.
* Пречистват енергийно почвата, водата и въздуха. Ограничават вредното въздействие на електромагнитното излъчване.
* Растенията се развиват по-добре, добивът се повишава, отблъскват вредителите - когато
са в сферата на действие на оргонита.
 
* Помагат за подобряване на настроението, балансиране на емоциите, хармонизиране на взаимоотношенията, ефективно средство за избавяне от хронично безсъние.
*
Добър помощник (или специална "вълшебна" подкрепа) в активирането на сензитивността и психическите способности, личностното развитие, доброто самочувствие и физическата издръжливост.

В следващите статии ще ви разкажем подробно за видове Биоенергийен хармонизатор Оргонит, ще покажем как изглеждат и ще споделим любопитен опит от използването им.

            Ваня Кънева и Елза Панайотова
https://www.fengshuibg.com/

Тази статия е написана 2012 г. когато разработвахме видове, правехме и използвахме широко оргонити като Биоенергийни Хармонизатори. За тези, за които темата за оргонитите е актуална в момента, това е Ръководство на Джон Логан „Как се прави оргонит“.
От май 2021 г. двете – Елза и Ваня преминахме изцяло към нов клас Хармонизатори за дома и хората, които съответстват на новите честоти и енергии на Земята и хората. Може да разгледате всичките от падащото меню на бутонче ХАРМОНИЗАТОРИ горе.

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!