• Teaser

Биоенергийни хармонизатори Оргонити - видове

(11 гласа, рейтинг 4.82 от 5)

Съществуват много видове Биоенергийни хармонизатори Оргонити.

 оргонити за фън шуй 1Най-широко разпространеният вид на биоенергийните хармонизатори оргонити са Tower Busters (TB's) - Укротители на кули. Те са най- подходящи за неутрализиране на вредното въздействие от ЕМП (електро-магнитни полета). Те имат форма на пресечен конус или шайба, още ги наричат "кексчета", съставени са от смола, метални стружки и един кварцов кристал, разположен в центъра. В особено претоварени зони от ЕМП може да са необходими няколко оргонити, които да работят едновременно и синхронно като система за по-висока ефективност. Те се явяват универсален биоенергиен хармонизатор за околното пространство. Чрез добавянето на определени кристали, билки, семена и др. съставки, на различните оргонити може да им се придадат допълнително свойства. Съставките се избират в зависимост от потребностите на техния собственик и тогава оргонитът става по-индивидуален.

 

Комплект оргонити в сърцевидна форма. По идея на Елза за целите на съвременния фън шуй създадохме този вид оргонити. По същността си този вид е универсален. В него има 4 вида кристали, единият от които е розов кварц.

фън шуй за любовРозовият кварц канализира енергиите на дълбоко вътрешно изцеление и безусловна любов към себе си и другите; съдейства за хармонизиране на съществуващи отношения, за пречистване и по-голямо отваряне на всички нива на сърдечната чакра, за по-голямо спокойствие и релакс.

Комплектът оргонити в сърцевидна форма би могъл да се сложи в спалнята – по едно сърце за всеки партньор. Слага се на нощното шкафче или до леглото.

 

HolyHandgrenades (HHg's) e друг популярен вид оргонити. Характерното за тези оргонити е, че освен вертикален кристал се прибавят в основата от 4 до 8 кристала хоризонтално. Изработват се индивидуално, в различни форми – конус, пирамида, полусфера и др.

 

холи оргонитОсновното им предназначение е да съдействат за личностното развитие на своя притежател, като паралелно хармонизират околната среда. Добавяйки кристали, билки, семена, енерговибрационни есенции, етерични масла и др. на оргонита се придава конкретна насоченост на неговото действие – за регенерация на клетките на физическото тяло, хармонизиране на даден орган или система, за стимулиране на интуицията, за канализиране на енергиите на изобилието и т.н.

 Ваня Кънева и Елза Панайотова
https://www.fengshuibg.com/

Тази статия е написана 2012 г. когато разработвахме видове, правехме и използвахме широко оргонити като Биоенергийни Хармонизатори. За тези, за които темата за оргонитите е актуална в момента, това е Ръководство на Джон Логан „Как се прави оргонит“.
От май 2021 г. двете – Елза и Ваня преминахме изцяло към нов клас Хармонизатори за дома и хората, които съответстват на новите честоти и енергии на Земята и хората. Може да разгледате всичките от падащото меню на бутонче ХАРМОНИЗАТОРИ горе.

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!