• Teaser

Фън Шуй лечение на енергиите 5 и 2 в Школата на Летящите звезди

(9 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Във Фън Шуй има много школи – някои са класически, издържали изпитанията на времето, други са съвременни.

летящи звезди фън шуйШколата на Летящите звезди е класическа школа.

В тази школа се прави геомантски хороскоп на дома на база на неговата географска ориентация и годината на нанасяне на собствениците или последен голям ремонт. Геомантският хороскоп представлява разпределение на енергиите по сектори в съответното пространство. В таблица с 9 клетки виждаме по три цифри във всяка клетка. Цифрите съответстват на видове енергии. Не може да се разкаже подробно в една статия за тази школа – тя е сложна и се практикува по различен начин от различните специалисти. Тук идеята е да разкажем за едно ново лечение.

Най-неблагоприятни се считат секторите на пространството с комбинация на летящите звезди 5 и 2 (като цифри горе в ляво и горе в дясно). Тази комбинация от енергии може да привлече неприятности и болести. Не във всеки дом и офис има такива комбинации. Най-неблагоприятно е ако спим в такъв сектор или ако входната врата на дома е в такъв сектор. Но понякога просто няма какво да се направи – не може да се премести спалнята или вратата. Тогава може да използваме Фън Шуй лечения като: метален чан с 6 или 7 кухи тръбички; метални статуетки; лечение “сол – вода – монета”, кръгъл метален часовник със стрелки и др.

фън шуй чан с оргонитТакова лечение е и този чан с оргонит, специално създаден за това като съчетание на два подхода. Летящите звезди 5 и 2 са към елемента Земя, тяхното действие отслабваме чрез елемента Метал – според Цикъла на петте елемента. Метални са тръбичките и целия чан. В изделието е използван оргонит, който има свойствата да трансформира нехармоничната енергия в здравословна жизнена енергия. В оргонита (звездичката горе) сложихме 7 специално подбрани кристали и билки. Два от кристалите са магнетит и пирит. Те имат високо съдържание на желязо и особено усилват действието му. Като цяло се получи енергийно лечение, в пъти по-силно и хармонично от до сега известните.

Това лечение може да се използва и за неутрализиране на годишната звезда 5, която през 2013 г. е в централната зона на всяко пространство, през 2014 г. прелита в Северозападния сектор, през 2015 – в Западния сектор и т.н.

 Желаем ви прекрасен Фън Шуй!

Още за чановете: https://www.fengshuibg.com/articles/articles/74-2010-06-15-17-15-15

Тази статия е написана през 2013 г., сега е 2021 г. Опитът показа, че е мъдро да използваме нови хармонизатори, съответстващи вибрационно на времето, в което живеем.

Елза Панайотова и Ваня Кънева

https://www.fengshuibg.com/

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!