• Teaser

Оргонити за Фън Шуй

(13 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Оргонити за Фън Шуй - за изобилие, енергийно пречистване и вижте какво още

 оргонити фън шуйНашето с Ваня Кънева проучване и забавление с различни оргонити продължава с пълна сила вече няколко години. Изпробваме всички оргонити в домовете ни и на себе си. В резултат на личните ни изследвания и опит създадохме специфични оргонити с насочено действие за целите на Фън Шуй. Ето някои от тях:

 Оргонит за хладилник

Храната, която купуваме няма тази висока хранителна стойност, която би има ако я отглеждаме сами и я ядем съвсем прясна, току-що откъсната. Минала през много ръце, престояла няколко дена в складове и по щандове, тя е поела чужди за нас енергии и вече не е толкова пълноценна и питателна, колкото е била. За да я пречистим и заредим може да използваме Намерение, Молитва, Благословия и всеки друг познат ни начин. Нашето мързеливо предложение е поставяне на оргонит върху хладилника, вътре в хладилника или до него. В този специфичен оргонит има специален подбор от 7 вида кристали, етерично маслои лимец. Лимецът е първозърното, най-древната пшеница, съществува от хилядолетия в първоначалния си автентичен вид и никога не е допускала мутации и генно модифициране. Има изключително висока хранителна и енергийна стойност. Не допуска плевелите наблизо. Добавянето на лимец в тези оргонити за хладилник е едно послание към нашата храна за възвръщане към изначалната чистота и сила.

Оргонит Изобилие.

Каква по-подходяща форма за този оргонит от кюлче?! Като част от Източника, ние имаме право на изобилие във всяко отношение. Какво в нас го ограничава, какво не допускаме в живота си ... Това са теми за личен размисъл. А какво може да направи за нас този оргонит?! Петте кристала и трите билките в оргонита са от вълшебните, от тези, които привличат изобилието към нас. Един от кристалите е цитрин. Той е кристал на благополучието и просперитета. Помага ни да си спомним радостта от живота, подкрепя ни за постигане на целите и балансиране на емоциите. Една от билките е дафинов лист – лаврово дърво. Лавровото дърво от хилядолетия е почитано като символ на благоденствието и плодородието, най-ценни са листата му, произвежда огромно количество листна маса. Не случайно в древността вместо корони са носили лаврови венци – символ на мъдрост и познание.

Оргонит "Защита, Чистота, Цялостност"

Случва се да допуснем външни енергийни вмешателства от типа на уроки и проклятия. Понякога се чувстваме отпаднали след срещи с много хора. Или усещаме, че имаме сякаш енергийни връзвания към някого – все мислим за него или му се ядосваме или имаме претенции към него или пък той към нас. В този оргонит има шест кристала и една билка, които съдействат за бързо енергийно пречистване от нисковибрационни енергии, които сме полепили от други хора и места. Такъв оргонит можем да вземем с нас, когато отиваме на бизнес срещи, на места с много хора с разнообразна енергия, дори мъдро би било и постоянно да е с нас.

Имаме разработени и изпробвани Оргонити за повече оптимизъм, Оргонит за енергийно зареждане, Оргонит за силни ЕМП, Оргонит за земеделие и др.

Елза Панайотова и Ваня Кънева

https://www.fengshuibg.com/

Тази статия е написана 2013 г. когато разработвахме видове, правехме и използвахме широко оргонити като Биоенергийни Хармонизатори. За тези, за които темата за оргонитите е актуална в момента, това е Ръководство на Джон Логан „Как се прави оргонит“.
От май 2021 г. двете – Елза и Ваня преминахме изцяло към нов клас Хармонизатори за дома и хората, к
оито съответстват на новите честоти и енергии на Земята и хората. Може да разгледате всичките от падащото меню на бутонче ХАРМОНИЗАТОРИ горе.

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!