• Teaser

2014 – година на Дървения Кон

(4 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

2014 година е година на Дървения Кон и тя ще дойде на 4 февруари 2014г.

В китайския календар Ся годината е представена от елементите – янско Дърво върху янски Огън. Елементът Дърво идва от Небето, а елементът Огън идва от Земята – именно този елемент съответства на Коня. Елементът Дърво подкрепя елемента Огън според цикъла на Петте елемента. Такива отношения обикновено говорят за хармония. В случая обаче това са Янски елементи, доста силни, агресивни и несговорчиви по своему. Това говори, че през тази година мирното разрешаване на конфликти ще изисква повече усилия.
2014-година на Дървения Кон

На снимката – български кон на българското Черноморие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Животното, което е в конфликт с Коня е Мишката. Ако сте родени в годината на Мишката и ви харесват амулети, вашият амулет за тази година е Коза. Това животно ще смекчи конфликта между Коня (животното на годината) и Мишката (животно на вашата година на раждане).

Майстор Реймонд Ло е специалист, световно признат в областта на И Дзин , китайската астрология “Четири стълба на съдбата”, ФЪН ШУЙ. Прогназите му са едни от най-добрите и популярните в областта.
Майстор Реймонд Ло и пълното му предсказание може да прочетет на неговия сайт.

Всяка година енергиите в пространството около нас се променят.

Мъдро е да знаем къде са благоприятните и неблагоприятните енергии в дома и офиса през тази година. Така можем да предприемем необходимите мерки, ако във важни части на дома и офиса присъстват неблагоприятни енергии.
Най-неблагоприятната енергия "звезда пета жълта" ще бъде в северозападния сектор на пространството. Тя може да провокира различни нещастия, травми, проблеми, парични загуби. Влиянието и може да се трансформира чрез поставяне на оргонит за лечение на 5 и 2 или чрез вятърен метален чан с 6 тръбички.
Неблагоприятната "звезда двойка черна" е в източния сектор на пространството. Тя може да донесе болест. Мъдро е да се неутрализира отново чрез поставяне на оргонит за лечение на 5 и 2. Това е съвсем съвременно “лечение” на този вид нехармонични енергии, но е много ефективно, и това е доказано от практика.
Влиянието на звездите 5 и 2, които всъщност са определен вид енергии, е силно, ако във указаните сектори имаме важни части на дома като спалня, дневна или входна врата. Ако там попадат помещения, които се използват малко (бани, дрешници, килери и др.), не му мислете – може да не правите никакви корекции. Ако извън дома има остронасочена енергия Ша, вредното въздействието на 5 и 2 се увеличава, особено ако са в посока на указаните сектори. Затова важи общото правило – първо елеминираме всякакво ша, после следваме годишните прогнози.
Великият Княз през 2014 г. е на Юг., затова не е добре да се извършват строителни дейности в южния сектор.


За всеки човек и всеки дом тези препоръки важат с различна сила. Важно е в какъв период се намира човек – на успехи или на трудности (това може да се види от китайската астрология на човека, например), каква е цялостната енергетика на дома и какво сме направили за да я подобрим, както и от нивото на вътрешна хармония, която е постигнал всеки.

Успех, много Любов и Светлина по Пътя ви!

Виждам, че в доста публикации за 2014г. казват, че е година на Синия Дървен Кон, което не е вярно. Ако трябва да кажем цвят, Дървеният Кон може да се нарече Зелен Кон, защото цветът на елемента Дърво е зелено.

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!

 

инж.
Фън шуй експерт
https://www.fengshuibg.com