• Teaser

Есенно почистване и Фън Шуй подаръци за дома

(14 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Да, добре сте прочели - есенно, а не пролетно почистване. Всъщност би могло да бъде всякакво, важното е да е с удоволствие. Сега обаче е време е за есенно почистване. Хвана ме музата да разчиствам у дома... и потекоха разни осъзнавания. Докато чисти човек, главата му празна. Замислих се защо когато хората или техните близки имат здравословни въпроси за решаване търсят най-добрите специалисти и най-доброто лечение, а често не забелязват, че домовете също страдат и дори боледуват енергийно. И дори да го забележат, подхождат повърхностно - някоя популярна фън-шуй книжка или да се поправи нещо повредено и толкова. 

Домовете ни имат своя собствена енергетика, също като нас. За физическото почистване съществува цяла индустрия - всевъзможни препарати и уреди. 

А какво бихме могли да направим за енергийната поддръжка на дома в три лесни стъпки?!

1 стъпка: да раздвижим енергията като разчистим всички ненужни вещи, всичко неизползвано 2-3 години. Тази стъпка всъщност е голяма крачка, отнема повечко време и изисква решителност. Но пък как олеква след това ...

2 стъпка: енергийното чистене на дома – кой както знае и може. Ако не знае, в тази статия има няколко лесно приложими начина: Енергийно изчистване на дом, офис, магазин. Още много методи разказваме на курса "Моят дом . моят добър съюзник. Приказка за дома, енергиите и щастието в него".

Моят дом – моят добър съюзник

3 стъпка: енергийно зареждане - всички обичаме подаръци, веднага ни се вдига настрението - е, за домовете ни важи същото. Един ден не се чувствах добре в къщи, седнах да помедитирам и ми хрумна да попитам Душата на дома ми какво не е наред. Бях удивена от отговора и от това колко беше тъжна Душата на моя дом. Тя ми отговори, че отдавна не съм купувала нещо специално за самия дом, т.е и за нея. Помните ли, че имаме традиция на Бъдни вечер да купуваме нещо специално за дома?! Един път в годината ...

 
harmonizersМоже да направим специален подарък на дома си.

Цвете, ваза, картина, нещо цветно, нещо керамично, нещо стъклено ... Впрегнете въображението си или просто попитайте дома и се забавлявайте с избора на подарък. Мнооогооо е зареждащо. Ако веднага не се сетите, оставете, до ден-два идеята ще дойде сама. Разбира се, най-мъдро би било подаръкът да има действителен енергиен ефект. Честно казано съм в раздразнение от насажданите в последно време от поп-фаст фууд "Фън Шуй" фигурки на жаби, дракони и костенурки. Нямат енергийна стойност, освен това не съответстват на българските традиции и са буквално прахосъбиралки.

Вашият дом, а и всеки дом заслужава своя качествен и ефективен биоенергиен хармонизатор – нещо с действителна енергийна стойност.
И след като направихме неща, съответсващи на тези наши разбирания за нас самите, решихме да ги предложим и на други хора с подобни осъзнавания. Хармонизаторите, които разработихме с Елза едновременно чистят и зареждат, могат да се комбинират и практически имат безкраен срок на годност https://www.fengshuibg.com/proposals.html 

Ще се радваме да ви харесат!

Ваня Кънева

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!