• Teaser

Приложение на оргонити - въпроси и отговори

(20 гласа, рейтинг 4.70 от 5)

В процеса на приложение на оргонитите се появиха няколко често задавани въпроси от хората, които ги използват. Обобщаваме ги и ги предлагаме на вашето внимание.

Къде може да сложим оргонит?

orgonit PCНа практика навсякъде: върху нощното шкафче, върху секция, на перваза на прозореца, на пода, високо горе върху гардероба, на бюрото до екрана на компютъра (може отстрани, отзад, но най-добре пред екрана), на място, където усещате че има или нахлуват нехармонични енергии. Единственото място, което според нас е нежелателно е под леглото. Оргонитът създава колона от светлина, не се знае къде точно ще попадне под тялото. Съответно не се знае какви функции на организма ще подсили и има ли нужда от това. Тъй като оргонитите имат достатъчно голям радиус на действие, може да се сложат спокойно до леглото. Изследвайте си лично за вас къде ви е по-добре – откъм главата или откъм краката. На нас не ни допада да ги държим в чекмедже, защото ги възприемаме като живи и обичаме да ги виждаме и общуваме с тях. Но на практика и това не е задължително, т.е. може да се сложат в чекмедже, в гардероба, на скрито място и т.н.

Как да ги почистваме, нужно ли е енергийно пречистване и зареждане?
Забърсване със суха кърпа е напълно достатъчно. Ще забележите, че те събират доста по-малко прах от предметите около тях. Не е нужно да се мият, да се слагат в солена вода и да се чистят енергийно по какъвто и да било подобен начин. Те са енергийни хармонизатори, които се пречистват енергийно сами, стига да са направени по правилния начин. Обръщаме внимание, че двете - Елза и Ваня отговаряме само за оргонитите, които предлагаме. Не носим отговорност за други оргонити.
Когато си избирате оргонити най-сигурния начин да разпознатете истинските е, че те имат равномерна матрица от смола и стружки, това е най-важното условие да функционират правилно. Изделията със смола и брокатчета, шарени камъчета и пр., които заливат пазара не са оргонити и имат обратен на желания ефект.

Може ли човек лично да работи с тях? Може ли да подаряваме оргонити?
Да, може, може да общуваме с тях, да влагаме различни програми, да сменяме тези програми. За целта е нужно да знаете как се прави това и да имате ясноусещане, ясновиждане или яснозаене какво се случва. Оргоните, които са изработени лично за нас е добре да си останат за нас. Оргонитите, които са с обща насоченост: изчистващ, зареждащ, оптимистичен, за автомобил и др. може да си сменят собствениците. При всички положения, ако подарявате оргонити, които са били известно време при вас, може да ги попитате искат ли да отидат при друг и да ги изчистите енергийно преди да ги подарите.

Колко оргонита и какви трябват за един дом?
За да се защити един дом са необходими различно количество оргонити. Зависи от:
- видовете и силата на различните вредни въздействия: геопатология, електро-магнитни полета, ша енергия (понятие от Фън Шуй) и др.
- големината на дома
- формата на пространството
Вариантите за избор на количество и видове на оргонити са следните:
1.  да се използва радиестезия и по схемата на пространството да се измери колко, какви, къде оргонити да сложим
2.  да използваме интуицията си и да сложим това, което тя ни показва
Като базов вариант може да се сложат 5 оргонита: 4 в краищата на жилището и 1 в центъра. Те биха могли да бъдат: чистещ, зареждащ, за силни електро-магнитни полета, за изобилие и оптимистичен в центъра. Тази конфигурация ще покрие едно малко или средно голямо жилище. За по-голямо жилище са необходими повече оргонити.
Видео тук показва тази идея - от 10 мин до 15 мин. https://www.fengshuibg.com/articles/tv/276-nova-140115.html

Готови сме да съдействаме на всеки за да определи количеството оргонити, които ще създадат цялостна здравословно жизнена среда за дома, офиса, магазина.

Желаем ви прекрасен Фън Шуй!

Елза Панайотова и Ваня Кънева