• Teaser

Школа на Летящите звезди Сан Юан във Фън Шуй

(37 гласа, рейтинг 4.84 от 5)

flying stars

Това е една от най-дълбоките и най-ефективни Школи във Фън Шуй, които съм използвала. Сега работя основно по нея. Поредното ми обучение по тази школа е при осми преподавател, защото и тук има различни концепции и методи. Но аз вече си намерих майстора.

Така изглежда един примерен хороскоп (вашият ще е друг) по Школата на Летящите звезди „Сан Юан” във Фън Шуй. Цифрите в него всъщност са видове енергии, които променят местата си според това кога е построен и заселен един дом /има 20 – годишни периоди/ и според географската ориентация на дома. Разглеждат се също и годишни и месечни влияния.

Какво може да се постигне чрез прилагането на тази школа

Увеличаване на финансовия поток
Подобряване и хармонизиране на взаимоотношения
Подобряване на здравето

flying stars bedКакво разглежда тази Школа, т.е. кое е най-важно

- Разпределение на стаи. Може да изберем коя стая е най-подходяща за родителите, коя за кое дете. Разбира се, за това са необходими рождените дати на всички.
- Място и посока на легло. Спрямо самата стая и спрямо личното Гуа на човека* (Рождена звезда), който ще спи там.
- Място и посока на печка. Спрямо хороскопа на дома.
- Място на врати: входна врата, врата на спалнята, детска, кабинет, офис, магазин и т.н. Понякога едно преместване на врата може да свърши чудесна работа, стига това да е възможно.
- Място и посока на бюро.
- Място на касов апарат.

На схемата - кафявото легло е в комбинация на звезди 8 - 8, която е една от най-хубавите комбинации за здраве, пари и отношения. Сивото легло е в комбинация на звезди 2 и 5, която е възможно най-лошата комбинация. Така може да се избира място на легло. Това се отнася именно за тази стая и примерният хороскоп по-горе. За друг дом с друга посока на лицето и построен в друг период, хороскопът ще е съвсем друг.

Тази школа е най-добре да я използваме на етап избор или проектиране на жилище, офис, магазин. Когато имаме налични пространства също може да се направи много. Основната идея е да използваме местата и посоките с най-хубава енергия. И да не дублираме и умножаваме неблагоприятните аспекти.

Комбинации между звездите са 81 броя, като основно се разглеждат взаимоотношенията само между горната лява /планинска / и горната дясна /водна/ звезда. Планинската звезда отговаря за здравето, взаимоотношенията, дълголетието. Лицевата звезда отговаря за финансите и просперитета. Планинската звезда обича покой, стабилност, т.е. наличие на планина от тази страна. Водната звезда обича движение, т.е. път, кръстовище, воден обект, детска площадка от тази страна.
Освен това се разгледат взаимоотношенията между звездите и Гуа на човека/ Рождена звезда/.
Има още аспекти, които трудно ще опиша в статия. Засега и това стига. За да се разбере и приложи тази Школа трябва да се подреди един голям пъзел с доста учене и разбиране. Но си заслужава.

Кои звезди са благоприятни сега - в 8 период от 2004 до 2024 г.

Ето ги по ред на благоприятност: 8, 9, 1, 6 – това са благоприятните в момента звезди.
Най-неблагоприятни: 5 и 2. Трябва да се избягват, както и комбинациите с тях.
Следващи по неблагоприятност: 7, 3, 4.

Характер на звездите през 8 период

1 - знание, обучение, развитие
2 - статичност, хронични заболявания
3 - караници, съд, кражби, загуби
4 - творчество, романтиката, но и прекомерност
5 - катализатор на болести, травми, нещастни случаи
6 - дисциплина, ред, но и прекалено твърди правила
7 - комуникация, но и излишно говорене, сплетни
8 - благосъстояние, изобилие
9 - финансов разцвет
Звезда 8 и 9 са най-актуални и активни сега, те ни подбутват да растем. Затова е най-добре да използваме тях.

Надявам се, че ви дадох обща представа и идея какво се случва в Школата на Летящите звезди, а вие ще прецените искате ли да я използвате.
В следващата статия ще покажа 2 примера от практиката.

инж. Елза Панайотова
Фън Шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!.