• Teaser

Фън Шуй през 2018 - година на жълтото Куче

(15 гласа, рейтинг 4.73 от 5)

Годината е представена от два елемента Земя - Земя Ян като Небесен ствол върху Земя Ян като Земна клонка. Цветът на Земята е жълт, а земната клонка Земя Ян съответства на  Кучето. Затова кучето тази година е жълто или земно Куче.
Годината на Кучето започва на 4 февруари 2018 г. според слънчевия китайски календар. Именно тази дата използваме за техниките във Фън Шуй. Китайците празнуват народните си празници по лунния календар и ще отбележат шумно началото на новата година на 16 февруари 2018 г. Така, че не се обърквайте, за прогнозите използваме 4 февруари като начало на 2018 г.

feng shui 2018

Карта на Летящите звезди през 2018 г.

Според Школата на Летящите звезди във Фън Шуй всяка година енергиите в пространството се променят. Желателно е да използваме добрите звезди и да избягваме неблагоприятните. Но къде са те?!
Да започнем с най-хубавите звезди: 8, 9, 1.


Звезда 8. Най-благоприятната звезда за финансов просперитет, изобилие, здраве, взаимоотношения.
През 2018 г. е на Югоизток. Ако леглото или бюрото ви са разположени в югоизточния сектор, това е чудесно. Ако входната ви врата е в Югоизточния сектор, това вероятно ще провокира появата на много работа и пари.
Разбира се, препоръките винаги трябва да се съгласуват и с наталния хороскоп на дома по Школата на летящите звезди.


Звезда 9. Прекрасна вдъхновяваща звезда, рязък подем на доходите, радост .
През 2018 г. ще е в централния сектор и не можем да я използваме. Но тя задава общия тон на годината. И той е развитие на новите технологии. Елементът на звезда 9 е Огън и дава вероятност от огнени бедствия или изригване на вулкани.


Звезда 1. Звезда на развитието, обучението, творчеството.
През 2018 г. ще е на Северозапад. Ако входната ви врата е в този сектор, може да очаквате приток на идеи, мотивация за развитие на бизнес, творчески ентусиазъм, придобиване на нови знания и лични отношения. Благоприятна е за място на легло и бюро.
Най-лошите звезди: 5 и 2.


Звезда 5. Неприятностите и проблемите. Катализатор на болести и травми.
През 2018 г. е на Север. Ако входната ви врата е в северния сектор, сложете на дръжката на вратата метална камбанка.
Ако леглото ви е в северния сектор, най-добре е да се го преместите на благоприятно място за 1 година или да се преместите да спите на друго място. Особено, ако боледувате.


Звезда 2. Звезда на болестите.
През 2018 г. е на Запад. Неблагоприятно е входната врата и леглото да са в този сектор. Лечение в класическия Фън Шуй няма. Препоръчва се преместване на леглото.
При всички гореизброени положения със звезди 2 и 5, аз бих сложила оргонит като лечение. Това няма нищо общо с класическия Фън Шуй, това е съвременен подход чрез използване на Биоенергийни хармонизатори. Няколкогодишният ни опит доказа, че работи.


Звезда 3. Караници, кражби, загуби.
През 2018 г. е на Североизток. Ако в този сектор имате входна врата или легло, тук може да се използва следното лечение. Включва се локална лампа и се оставя да свети. Има се предвид локално осветление, а не общо. Разбира се, трябва да се погледне и наталния хороскоп, не бива да се активират неблагоприятни звезди в наталния хороскоп.


Звезда 4. Краткотрайни любовни увлечения, творчество, но и прекомерност в тях
Разполага се на Юг. Лечението е същото като за звезда 3.


Звезда 6. Сила на волята, дисциплина, но и прекалено твърди правила.
През 2018 г. е на Югозапад. Може да я използвате в тези насоки, особено ако леглото или входната врата са ви в този сектор.


Звезда 7. Общуване, но и излишно говорене.
Разполага се на Изток. Отслабва се чрез елемента Вода. Различните специалисти препоръчват разни средства като ваза с вода и 3 бамбука в нея или ваза с вода и наполовина сол в нея.

Великият Княз или Тай Суй се намира на Северозапад 1. Разрушителя на годината Суй По е на Югоизток 1. Добре е тези сектори да не се безпокоят чрез шумен ремонт, копаене на земя, дълго работещи активатори.


Здравето.
Елементът земя е много силен. Това дава потенциал за образуване на камъни /Земя/ в жлъчката, в бъбреците, както и потенциял за образуване на кисти и полипи.


Ако сте направили вашия дом или офис с добър фън шуй според наталния хороскоп, може да не се безпокоите за годишните влияния, те вероятно ще влияят много слабо или никак.

Стойте си във вътрешната доброта и любов към себе си и другите! Това може да оправя много неща.

Пожелавам ви прекрасен Фън Шуй!

инж.
Фън Шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!.