• Teaser

Хармонизатор „Небесно сърце на дома“

(7 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Според Фън Шуй центърът на всяко пространство е място, от което жизнената енергията Ци трябва да се разпространява леко и хармонично навсякъде.

centar 2Нека разглеждаме центъра на пространството като зона, а не като точка. Тази зона е приблизително 1/9 /една девета/ от площта на дома, офиса и т.н.

Какво е добре да има тук?!
В идеалния случай свободно, просторно, добре осветено и чисто място. Хубаво централно пространство може да видим в някои хотели и в нашите възрожденски къщи – това са вестибюлите. В съвременните ни жилища сравнително рядко има такова пространство. Понякога наистина там е хубав просторен хол. Може да се замислите какво има в централната зона на вашия дом …

Какво не е добре да има тук?!
- Най-нежелателно е централната зона да липсва. Получава се при някои Г-образни и П-образни жилища. Това влияе най-много на здравето и отношенията, на изобилието може и да не повлияе.
- Не е добре тук да има тоалетна и/или баня, килер. Дори и да махнем тоалетната в центъра на дома, ако отходните тръби от горните етажи останат, пак не е добре. Трябва да се предприемат определени действия за неутрализиране на тяхното енергийно въздействие.
- Не е добре дошла стълба, най-нежелателно вита стълба, казват и „тирбушон в сърцето на дома“.

За всички тези случаи, когато вече има недобро заварено положение, разработихме хармонизатор „Небесното сърце на дома“.
Той създава нов хармоничен и силен енергиен център на пространството. От него се излъчват балансирани жизнени вибрации, единство и цялостност за цялата система. Когато енергиите около нас са структурирани, а не хаотични, когато има ред и порядък, самите ние се чувстваме по-структурирани и центрирани.

Най-доброто мястото на този хармонизатор е в дневната, спалнята или кухнята.
Не трябва да е в банята, тоалетната или килера. Не е необходимо да търсите място, което е най-близо до геометричния център /пресечната точка на диагоналите/. Хармонизаторът работи за цялото пространство, затова може да го сложите там, където ви харесва най-много.
Трябва да се сложи хоризонтално, върху крачетата си, на разстояние от 30 см до 90 см от пода. Върху шкафче, масичка, рафт е напълно добре.

Цена на хармонизатора: 48 лв. с включено ДДС. Поръчки на:
инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.