Фън шуй. Земният, човешкият и небесният късмет ...
за Прошката - информация, получена на Благовещение чрез Петър Чакалски - Версия за принтиране

+- Фън шуй. Земният, човешкият и небесният късмет ... (https://www.fengshuibg.com//forums)
+-- Форум: Светлинни практики, медитации и ченълинги (https://www.fengshuibg.com//forums/forum-7.html)
+--- Форум: Семинар "ОСИЯНИЕ Даровете на Духа" (https://www.fengshuibg.com//forums/forum-38.html)
+--- Тема: за Прошката - информация, получена на Благовещение чрез Петър Чакалски (/thread-326.html)за Прошката - информация, получена на Благовещение чрез Петър Чакалски - Elza - 23-08-2013

Иисус Христос донесъл добрата вест (Евангелието), съгласно която съществува по-висш закон от кармичния, закон, който превъзхожда кармичния закон. Това е законът за благодатта на опрощението. Това е законът, който освобождава човека от закона за причината и следствието - законът за последствията. "Не сме под закона, а под благодатта". Казано ни е, че на това ниво човек жъне където не е сял; Божиите дарове просто се изливат върху му. "Всичко от Царството Божие е негово".

Когато Прошката ви поведе, Пътят ще се преобрази, защото Пътуващият преобразява Пътя (а не само го извървява).

Когато единението и сливането с Прошката ви превърне в ново същество, Раят ще започне своето слизане на Земята, защото Раят слиза на Земята по „стълбата” на Прошката.

Прошката е верният път във всички посоки!

Прошката е Състоянието, в което трябва да се превърнете, преди да бъдете или да сътворявате каквото и да е, а силата на това Състояние е отвъд вашите разбирания. Прошката се разпростира и разгръща дори отвъд Светлината

Ако се сливате всеки ден със състоянието на Прошката, то много скоро ще извървите еволюционната траектория, превръщайки се от Простили в Опрощаващи и сбъднали се в Опростени.

Бъдете Прошката във всеки свой дъх, защото Прошката е Благословията и Милостта на Твореца за вас и когато се превърнете в опростени вече ще можете да се „срещнете” с Рая. Раят ще пристигне ,когато има от кого да бъде „посрещнат”!

Бъдете в блаженството и благословията на Прошката! Това е ключовото състояние за сътворяване на Новата Реалност, където ще се явявате такива, в каквото състояние пребивавате. И ще получавате в своя живот това, с което ще се слеете.