Фън шуй. Земният, човешкият и небесният късмет ...
различни комбинации от цифри - Версия за принтиране

+- Фън шуй. Земният, човешкият и небесният късмет ... (https://www.fengshuibg.com//forums)
+-- Форум: Холистичен подход (https://www.fengshuibg.com//forums/forum-8.html)
+--- Форум: Съдбовна номерология - по Наталия Сидорова (https://www.fengshuibg.com//forums/forum-27.html)
+--- Тема: различни комбинации от цифри (/thread-46.html)различни комбинации от цифри - Elza - 22-11-2008

Да обсъдим различни случаи. Big Grin


RE: различни комбинации от цифри - Elly - 23-11-2008

Досега на когото съм направила Питагорче, всичко е излизало вярно, но се изисква много добро и задълбочено тълкуване на цифрите. Тоест да не се подхожда повърхностно. Но когато има много празни полета (един такъв ще правя сега и съм в размишления), както и зодия Козирог на прага на Водолей, има да се чудя Smile Ама си имам нещо наум Smile


RE: различни комбинации от цифри - Elly - 26-11-2008

Справих сеееее Smile)


RE: различни комбинации от цифри - Elza - 27-11-2008

Хайде разкажи.


RE: различни комбинации от цифри - Elly - 27-11-2008

Няма пък Tongue Много е дълго. Само ще спомена, че беше интересно. Девойката нямаше 4, 6 и 8, но за сметка на това много 2 и много 5, една 9, но пък 77 за компенсация. Размишленията ми бяха за това, че няма 4, но многото 5 утежняват ситуацията, като тя се нагърбва с чужди проблеми, а и като няма 6, става още по-замечателно. Но иначе явно си ги изработва Smile


RE: различни комбинации от цифри - Elza - 08-12-2008

Имам новини - 1. мерих радиестезично каква е номерологията в момента на двама човека. Забележително! Може да се променя и то много. Вярно, че и двете дами работят усилено, т.е. четат, разсъждават, променят се, помагат на другите, използват духовни практики и т.н. Интересното е, че някои цифри може да ги има изработени частично. Например, едната нямаше 3 и 6, сега има на 75% изградени и двете цифри, т.е. на път е да ги изгради. Другата имаше 555, сега има 5 половинка от втората 5.
2. Таня дава интересни идеи кои цифри как могат да се трансформират една в друга на базата на книгата на Александров. Може би ще е добре да поработим с тази книга.


RE: различни комбинации от цифри - Elly - 08-12-2008

Да, той обяснява прехода на цифрите, но сега се стремя да ги разбера, защото преход може да има само по силна линия, която от своя страна може да създаде само една допълнителна цифра... Освен това има малка разлика в значенията на цифрите. Може би е хубаво първо в табличен вид да се направи паралел между двете системи, за да е по-нагледно, че иначе е объркващо. Пък тогава да видим как да го тълкуваме.


RE: различни комбинации от цифри - Cordial - 20-01-2009

Здравей Елза,

Много благодаря за възможността да обсъждаме различни случаи от семинара. Искам само да споделя, че намерих човек с почти перфектен квадрат. Има 11, 22, 333, 4, 5, 66, 7, 8 и е без 9. По принцип какво мислиш за такъв квадрат, защото според мен много му личи липсата на девятката. И друго нещо, което исках да питам още от преди, ако има 3-6 и 33-66 само ли е кръст на знанието или дори и когато не са точно равен брой тройки и шестици, както в този случай?


RE: различни комбинации от цифри - Elza - 20-01-2009

Здравей, Cordial!
3+6 e кръст на знанието, 33+66 е двоен кръст на знананието
3+66 и 33+6 и 333 +6 са просто кръст на знанието (без да е двоен)

Това горе не е перфектен квадрат Smile)))))) Има дисбаланс в 3, 6, 9, но все пак е доста хармонична нумерология. Да, вероятно много му личи липсата на 9, както и 66. Защото друго е в баланс, затова малките дисбаланси много личат. Въпреки, че 66+9 не бих нарекла "малък дисбаланс", има си сериозен урок за учене човека.


RE: различни комбинации от цифри - hrisi - 14-04-2009

Здравейте, много се заинтересувах от тази тема, ще може ли малко повече инфо за това как се прави номерология и къде евентуално мога да си направя и аз?
Благодаря предварително.

Успешен и усмихнат ден!
Христина


RE: различни комбинации от цифри - Elza - 23-04-2009

Здравейте, Христина!
Семинар ще има на 14 и 21 юни 2009
По-нататък семинарите ще ги обявяваме тук:
https://www.fengshuibg.com/seminars/seminars-numerulogia

Според мен, а и опитът показва, че е по-добре човек да си мине семинара, отколкото да му направят номерология само лично на него. На семинара се обеснява всичко - как се изчислява, коя цифра какво значи, претрупване и недостиг на цифри за какво говори, кои качества в кои цифри и комбинации са скрити Smile и т.н. и какво да правим с даденостите. След това човек може да направи номерологии на приятели и познати и да сравнява, да разсъждава кое от къде идва, кои отношения на какво се дължат, съответно как да подходи и т.н.
Може да поговорим по-подробно по телефона, ако искате. Ще ви направя набързо номерология по телефона за да видите за какво става въпрос.


RE: различни комбинации от цифри - Elly - 11-05-2012

Не преставам да се учудвам колко е точна нумерологията и колко информация дава.
Елзе, как ще изтълкуваш "дупките" в квадратите на родените след 2000 година? Колкото и да се добавят цифри, все пак остават празни много квадрати, а оттам недостиг на съответното качество, което не е проявено. Такива хора трябва да се тълкуват много внимателно-


RE: различни комбинации от цифри - слънчице-зрънчице - 08-02-2013

И аз съм впечатлена колко е точна, вече сметнах няколко стотин номерологии. Много се забавлявам да отгатвам цифрите на човека, преди да съм му сметнала номерологията. Голям купон, идеален тренажор за интуицията ми, а и е ориентир кой как се движи в осъзнаванията си - колкото по-му отгатвам цифрите, толкова повече работа за вършене и уроци за балансиране има човекаTongue