"Ба Гуа"
#1
Здравейте!
Бих искала да попитам,мога ли да разделя всяка стая на сектори?
Какво трябва да направя ако някои от секторите ми е извън стаята?
(сектор "Ментори" сенамира в коридора,а на "Деца" в мивката-при разделяне на всекидневната)
И последният ми въпрос:Имам разположени в една линия балконска врата на всекидневната,вътрешна врата на всекидневната,на спалната и прозореца на спалната.Поставила съм кристал на балконската врата.Правилно ли съм постъпила?
А какво трябва да поставя на изпъкналите ъгли на комините,които се намират в спалната и детската?
Благодаря Ви!
Отговори
#2
Може да разделите всяка стая на сектори ... стига да знаете защо го правите Smile Аз гледам секторите на цялото пространство и само ако се налага разглеждам секторите и на стаите. Може би си заслужава, ако живеете под наем и в другите стаи живеят други хора. Тогава може да се опитате да хармонизирате само вашата стая. Макар, че в този случай ми седи все едно се грижим за един крайник на тялото вместо за цялото тяло. Както и да е. Без конкретно описание на конкретните проблеми и конкретните идеи, както и схема на жилището и рождена дата ... нищо конкретно не може да се каже.
По принцип секторите, за които говорите не са тема от класическия фън шуй, те са една школа, появила се в последните 20-тина години. По-добре е зададете въпрос "имам такъв и такъв проблем, как да го реша ....".

Няма нищо лошо в кристала на балконската врата, стига да не се удря в нея за да счупи стъклото Smile

За изпъкналите ъгли на комините .... зависи от дизайна на стаята ... има много видове фън шуй лечения, които вършат работа, но все пак гледаме и дизайна на стаята, тези лечения да не стоя странно, а да се вписват хармонично в интериора. Нали не искате всеки влезнал да пита "това пък сега какво е" Smile))))) Трябват снимки за да дам насоки.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#3
Здравейте!
Много благодаря за бързия отговор.
Не успявам да разделя целия апартамент на сектори,защото секторите "Знание"и част от "Семейство" ми отиват в съседите,а и нещо май побърках нещатаSmile.Исках да активирам някои от секторите,които не вървят,но...явно аз няма да се справя.Има доста неща,с които боксувам на място.Проблем с децата,макар и вече г олеми,проблеми с половинката,проблеми с финансите и ред други.На децата в стаята леглото е точно до комин издаден напред,точно там е главата на едното ми дете и то е едно затворено,постоянно боледува...,а другото вироглаво и нито се води,нито се кара.Все ми се струва,че този комин трябва да се корегира.Банята ми се намира веднага зад входната врата и там ми е "Кариерата"Big Grin.Май нищо не е на ред и на място.
Отговори
#4
Е едва ли "нищо не е наред" Smile)))))) Вие нали се опитвате да промените нещата -ето, че нещо е "наред". Пак казвам, че тази школа с тези сектори "Кариера", "Знание" и т.н. не е класически фън шуй, а твърде популярен фън шуй. Това не работи толкова добре, колкото класическите методи.
Трябва да се видят посоките на спане на всички ви, да видим през какви периоди минавате лично вие, какви са даденостите (нужна е рождена дата с час на раждане) на "затвореното и боледуващо" дете, понякога е нужно малко да му се помогне чрез хомеопатия, имуностимуланти и др. и се оправят нещата. Но трябват дати на раждане и личен разговор ... ако искате. Добре е да се провери жилището за геопатология, да видим тоя комин има ли въздействие и т.н.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#5
Много Ви благодаря!
Мадлен-28.09.1992-боледуващото и свитото
Теодора-23.01.1990
Анна-19.07.1970
Недялко-04.08.67
Ще съм Ви благодарна,ако имате време да погледнете и да ми кажете какво да направя.Ако ли не разполагате с такова,ще направя всичко възможно да се чуем с Вас и да ни посетите(ако може),защото трябва да погледнете прословутия коминWink
Всичко добро Ви желая!!!
Отговори
#6
Отговорих на лични.
https://www.fengshuibg.com
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)