Структуриране на вода
#1
11.2008 г.
Разработихме структуризатор за вода. Вече няколко човека го ползваме, отзивите са много добри. Ако някой се интересува повече за структуризатора - какво представлява, как се използва, откъде може да се вземе, моля да каже.

11.2013 г.
Структуризаторът се разви и сега сме на трето поколение структуризатори Smile Размери:
- малък от плексиглас с диаметър 8 см за чаша или шише, цена 8 лв.
- голям от стъкло с диаметър 22 см за туба или кана, цена 25 лв.
https://www.fengshuibg.com/proposals/wat...cture.html

[Изображение: strukturizator-2.jpg]
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#2
Получих няколко запитвания по мейла какво представлява СТРУКТУРИЗАТОРА.
Това е описанието му Big Grin :

Тази разработка има за цел да структурира вода в смисъла, в който понятието “структуриране” е обяснено във филма “Великата тайна на водата” и книгата “Посланията на водата” на Масару Емото. Структурираната вода носи правилната информация на нашите клетки. А нашето тяло е самоорганизирана, самоподдържаща се и самовъзстановяваща се система, нужна и е само правилната информация за това. Човешкото тяло съставлява над 70 % вода. Водата е важна за йонно-обменните процеси в организма. Затова е толкова важно да пием по 1,5 – 2 литра структурирана вода на ден.
Структуризаторът е разработен чрез радиестезично изследване. В него са включени символи и утвърждения, някои от които се виждат, а други са вградени в структуризатора.

Начин на употреба: структуризаторът се поставя под чаша или бутилка с вода. Препоръчително е да е изворна, минерална или пречистена чешмяна. Време на престой на водата върху структуризатора: минимум 1 час. Добре е чашата или бутилката да стоят постоянно върху структуризатора. Може да се използва и за други течности.

Структурираната вода може да се използва и за поливане на цветя и зеленчуци.

Действието на структуризатора е проверено чрез радиестезия от водещи специалисти в областта.

Структуризаторът може да се произвежда и разпространява само с изричното съгласие на авторите. Допълнителна информация и контакти: strvoda@gmail.com, GSM 0887650176 - Елза Панайотова (София) и GSM 0889972087 - Ваня Кънева (Пловдив).
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#3
Има и други начини да се обработва водата. Например чрез камъка "КЛИНОПТИЛОЛИТ" от източните Родопи или чрез корали. Някой може ли да сподели опит и да разкаже идеята каква е?
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#4
Cool 
Бях на лекция на Иван Митев по кристалотерапия. Той обясни и за клиноптилолита. Аз го ползвах известно време, но сега пробвам други методи за структуриране. Ето какво казва дословоно Иван Митев: "Освен киселото мляко, Божият дар за България е и минералът клиноптилолит. Неслучайно този вид зеолит е обявен за минерал на изминалия 20-ти век. Човешкото развитие без него днес е немислимо. Той е най-изследваното нещо на планетата. Поставен в течна среда, осъществява активен йонообмен с нея. На учените предстои тепърва да разгадаят защо вода, обработена с него, изчиства токсините от човешкия организъм, регулира кръвното налягане, възстановява нормалния сън и е балсам за сърцето, нервната, храносмилателната и отделителната система. Ако всеки българин започва деня с чаша вода, йонизирана с този минерал, ще си спести безброй здравословни проблеми. Разбира се, минералът трябва да отговаря на определени условия, а не просто да е взет от канавката или купен от съмнителна сергия."
Отговори
#5
Здравейте. Заинтригувахте ме и ме интересува как и от къде мога да си взема от вашия структуризатор за вода.
Отговори
#6
Много съм заинтригуван от структуризатора. Би ли могло да се използва и в селското стопанствоRolleyes
Отговори
#7
Отзив за структуризатор за вода

Ива Кирова, Габрово
Водата над подложката променя наистина характеристиките си.
Искам да споделя още едно доказателство: взех подложката си в работата, защото там не мога да пречиствам водата, която пия. Като я налея от чешмата, не след дълго тя придобива специфичен мирис на химикали, на някаква химия.
Когато я сложа на подложката, макар и непречистена, водата променя вкуса си и вече няма този специфичен дъх.

20.01.2010 г.
https://www.fengshuibg.com
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  побърках се и ... се ориентирах в крайна сметка :))) ... или за ЖИВАТА ВОДА Elza 10 61,674 08-11-2017, 10:33 AM
Последна публикация: Elza

Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)