Цялостна промяна
#1
Здравейте,
как мога да променя отдавна замръзналия ми живот,чрез достъпни фън шуй техники?Живея в стая на 2-ри етаж от двуетажна къща,пълна с остри ръбове и обзавеждане,които към момента не мога да променя,също и не е възможно да се местя другаде.Стаята е малка и мултифункционална-дневна,хол,спалня,кухня,библиотека, напоследък и работно място.Единственият прозорец е посока север "затворен" само на 6 м. с висока къща.Дневната светлина е недостатъчна, а слънчева въобще не влиза.Входната врата е южна,а на стаята е западна.Санитарен възел срещу входа.Къщата е с малък двор и са заградени отвсякъде със сгради.По съвет от неспециалисти съм окичила острите ръбове с цветя и съм сложила малка картина,но е без положитен резултат.
09.09.78-12,00ч
Отговори
#2
За да се дадат препоръки трябва схема на жилището, точни географски посоки, измерени с компас, оглед (вие виждате едни неща, консултанта може да види много повече, освен това е важно и интуитивното усещане за мястото), лице на дома, кога сте се нанесли там, дата с точен час и място на раждане. Самият анализ представлява изчисления по няколко школи и чак тогава може да се дадат препоръки. Всичко е индивидуално. Общи препоръки има в книжките, но по-дълбокият подход изисква съответните анализи.
С две думи - това не е работа по нета Smile))

Това, че помещението е мултифункционално не е нищо "лошо", но това, че дневната светлина е малко вече не е добре. Трябва да се използват начини за енергизиране на пространството. Какви точно - зависи от самото пространство. Например, повече светлина, макар и чрез осветление, но е желателно то да е със спектър по-близък до слънчевата светлина. Използване на цветове, които са благоприятни за вас - това може да се види от китайската астрология, от цветочисловия анализ по името и т.н.
Излъчването на кои ръбове трябва да се неутрализира и как също е индивидуално, цветята вършат работа, но пак зависи какви цветя и къде. Не всички цветя са благоприятни за нас. Има и други начини за неутрализиране на излъчване от ръбове.
Като начало, поне може да направите енергийно изчистване на дома и да се опитате да промените отношението си към дома - да го обгърнете с любов и да го заобичате, нали ви дава подслон Smile))
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#3
Има цветове, които създават радостно усещане за живота. Може да се вкарат в пространството чрез цветови акценти - възглавнички, пердете, картини ... Може да се използват етерични масла със съответната вибрация. Но първо е добре да се види имате ли ги тези цветове - чрез цветочисловия анализ.
Има символи, които хармонизират пространството и го зареждат благотворно.
Още доста неща ми хрумват, но все пак е необходим анализа, за който говорих по-горе.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#4
Здравейте, бих искала да се включа в тази тема. Обичам и се интересувам от Фън Шуй. Не зная от къде точно да започна, но имам нужда от цялостна промяна в живота ми. Страшно много неща се случиха и объркаха, нищо не ми се получава, късмет нямам никакъв, проблеми в работата, не мога да си намеря друга по добра, а от доста време търся. С финансите съм доста зле, изгледи за увеличение на заплатата никакви. Опитвам се от доста време да купя жилище и никакъв късмет. И което е най лошото личният ми живот рухна, загубих любовта на живота си точно когато трябваше да заживеем заедно и да бъдем щастливи, с това не мога да се справя, не искам да го губя.
Аз съм зодия дева и все се старая всичко да е перфектно, подредено, обичам хармонията, спокойствието. Какво повече да кажа за себе си - типичната дева.
Не зная какво да правя, как да си върна късмета, с мъжете абсолютно никакъв късмет нямам, въобще в нищо не ми върви. Ще съм Ви благодарна ако можете да ми помогнете.
Отговори
#5
Нека да опитаме, но това са лични неща, не е за форум, може да ми се обадите по тел. или да ми пишете на мейл (координатите ми са в сайта в раздел КОНТАКТИ). Като начало ми трябва рождена дата с час на раждане, ако знаете и града, в който сте родена. Ще погледнем нумерологичната ви карта, може би и китайската астрология. После ще трябва да поговорим по скайп или тел, ще ви дам домашен телефон, ако ви е по-удобно.
Когато на човек "в нищо не му върви" обикновено това е времето за тотална промяна Smile)))) И това си го написал сам в предварителните планове, както и възможните варианти за справяне. ......
https://www.fengshuibg.com
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)