как да си сложа леглото
#1
Най-често задавания въпрос към фън шуй консултантите .... та реших най-сетне да обесня, че на тови въпрос не може да се отговори веднага и съвсем категорично. Трябва да се види стаята, географските посоки, да се направят изчисления и радиестезично замерване.

Във фън шуй има няколко школи, всяка от тях си има концепция по въпроса. Добре би било те да се съчетаят, т.е. да се избере най-доброто по всичките.
За благоприятните посоки на спане по Школата Ба Джай имаме статия:
https://www.fengshuibg.com/bg/articles/a...3-08-23-09

За общите правила за разполагане на леглото също имаме статия:
https://www.fengshuibg.com/bg/articles/a...5-10-05-04

За Школа на Летящите звезди нямаме статия, там нещата не могат да се обеснят в една статия Smile)))))) Изчислява се геомантския хороскоп, вижда се кои звезди са активни и всичкото това се съвместява с личното число на хората .... В крайна сметка може да се каже кой стая за кой е подходяща и кой сектор в стаята е най-благоприятен за леглото на конкретен човек.

Радиестезията показва къде е "чисто" от геопатология и това е най-доброто място за леглото.

Съчетаването на тези всичките школи и методи ...... не е лесна работа Smile)))) Затова не може да се отговори веднага на въпроса "Къде да си поставя леглото", т.е. може да се отговори след като има дати на раждане, посоки, схема и т.н. , след като се съвместят горепосочените съображения и тогава се избере най-доброто.

И разбира се, много често възможното място на леглото според самата стая е ....... само едно Smile В този случая приемеме това положение и правим фън шуй "лечения".
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#2
Здравейте!
По темата може ли да задам един въпрос?
Според изчисленията "Ба Джай" :мъжът ми е с число 3 а аз 8 и леглото ни е сложено с посока запад (в легнало положение главите ни са в западна посока) грубо казано не съм мерила с точност с компас ,и това за него е много лошо :Мога ли да направя нещо с което да му се помогне и да се подобри негативното влияние(както казвате лечение) върху него,като повечето съвети за леглото са спазени в нашия случай и не може да се промени посоката на леглото или е крайно наложително?
Благодаря !
Отговори
#3
може да се направи, но аз на базата на какво да кажа какво да се направи?
горният пост е именно за това, бихте ли го прочели още веднъж, моля Smile
посоката в градуси, измерена с компас, а не къде залязва слънцето ...

пак ще го обесня - трябват всички изходни данни за да се каже къде е добре да е леглото, ако няма варианти за мястото на леглото, пак трябват всички изходни данни за да се избере най-подходящото фън шуй лечение, тъй като има много варианти на лечения, все пак всеки човек е индивидуалност, всяко жилище е различно, не може едно и също за всички, нали Smile
https://www.fengshuibg.com
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)