Оргонити или що е то Биоенергийни хармонизатори, как да си направим или купим готови
#1
Творилница "Да направим оргонит!"

Актуалната информация за курса е тук: https://www.fengshuibg.com/seminars/%D0%...D0%B8.html
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#2
Държа да се похваля, че първото ми оргонитче е превъзходно. Колкото пъти минавам покрай него, толкова повече му се радвам. Получи се с голям коефициент на полезно действие, а и е красив Big Grin
Отговори
#3
и моят е много готин, искам да видя твоя Smile
ще снимам моето вълшебство и ще ти го пратя да го видиш
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#4
още една статия по въпроса:
https://www.fengshuibg.com/articles/arti...-orgonit-3
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#5
Понеже няколко човека попитаха откъде може да си купят, ето нашите предложения:

https://www.fengshuibg.com/proposals/orgonits.html
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#6
Здравейте Елза!
Много бих се радвала,ако се организира Творилница и в Пловдив.
Имам и един въпрос-оргонита помага ли за добър сън т.е когато човек спи в една от неблагоприятната си посоки според фън шуй?Оргонита неутрализира ли това влияние на неблагоприятната посока?
Отговори
#7
Здравейте, Грета!
Творилница в Пловдив вече имаше няколко пъти и пак ще има. Най-добре е да се обадите на Ваня, тя ще запише вашите координати и ще ви се обади когато насрочи дата. Освен това Ваня живее в Пловдив Smile
Интересен въпрос за неблагоприятните посоки на спане. Всъщност посоките на спане може да се гледат по няколко критерия и школи: като лична посока на спане по Школата Ба Джай (за което има доста написано в нета) и като посока на спане според Школата на летящите звезди. Както и като сектор на спане по тези същите школи. Добре би било поне част от нещата да са благоприятни. Ако всички излизат неблагоприятни, обикновено се налага промяна. Така или иначе, може да се пробва с оргонит, като за целта най-мъдро е да се направи личен оргонит за човека по рожденната му дата, може да се включи и анализа по горните школи + анализ по Четирите стълба на съдбата.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#8
Здравейте,Елза!
Благодаря за информацията!Ще се свържа с Ваня.
По въпроса за посоките -изчислила съм ги ръководейки се от класическите принципи на фън шуй/?,не мога да разбера по коя школа е/Мин гуа-кан,1,вода-спя в посока СЗ,това е втората ми лоша посока/H2-злонамерени действия,провалени връзки/.Къщата е Гън -опира североизток1,гледа югозапад1 212градуса,период на построяване -6./това е по школата на летящите звезди/Спалнята като помещение се разделя по диагонал на 2 сектора-изток и североизток/2 триграми включва/За да Ви разсмея още малко,спалнята/като мебел/ също попада и в двата сектора,а главата е в посока СЗ..Но,явно имам пропоски в знаниятя си.С кое трябва да се съобразя,с коя школа?С посоката или сектора?Или и с 2те школи? Сигурна съм ,че по така зададените въпроси разбирате колко незнам и колко съм объркана.С една дума моля Ви за някакъв жокер.Благодаря! Поздрави!
P.S.Чета главно,,Фън Шуй енциклопедия стъпка по стъпка",от книгите,които съм разглеждала,мисля,че тази е най-достоверна.
Отговори
#9
Да, разбирам колко е объркващо, но няма как ви да разкажа основните концепции в един пост, освен това след тях следва опит и лични осъзнавания кое как работи. Фън шуй е многопластово учение, като му добавим някои съвременни практики + радиестезия, поне за мен нещата започват да се избистрят, но за целта трябват още данни: схеми, рожденни дати, точно описание на това какво има отвън и т.н. Точни книги по фън шуй почти няма, има точни курсове по фън шуй и пак зависи ... на един човек му допадат едни, на друг други курсове.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#10
Благодаря,Елза!
Разбирам,че е точно така ,както сте го представили.Ще следя програмата Ви за курсовете.
Поздрави!
Отговори
#11
Здравейте,Елза!
Да се похваля,бях на курса на Ваня за оргонити. Доволна съм,беше интересно и забавно.Първото ми оргонитче е с малко повечко шуплички,но Ваня ме увери ,че така е трябвало да стане и въпреки всичко ще работи.Много си го обичам и му се радвам.
Поздрави!
Отговори
#12
Чудесно, благодаря за споделянето! Успех!
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#13
ей, много въпроси Smile))))))) ... къде, как, ама ако ... Smile)))))

ето ги и отговорите в статията Приложение на оргонити - въпроси и отговори:

https://www.fengshuibg.com/articles/arti...gonit.html
https://www.fengshuibg.com
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Наръчник как да си направим оргонит Elza 0 9,047 05-03-2013, 11:23 AM
Последна публикация: Elza

Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)