Благославяне на сол и вино
#1
Днес се замислих - когато си купя сол (вече купувам само хималайска сол) аз я пречиствам енергийно от всички стари програми и енергии и я зареждам с Любов, Светлина, Изобилие и каквото ми дойде на ум в момента. Какво биха могли да правят хората, които нямат тази практика, но имат осъзнаването, че солта попива лесно всякакви енергии и е мъдро да се пречиства преди да я използваме. И се сетих за мъдрата книгата ТРЕБНИК. Ето какво си харесах там.

Молитва за благословение на сол

Някъде според местен обичай, благословението на сол замества благословението на софра или курбан.

Господи, Боже наш Който със сол си изцерил вредителните води в Иерихон, Сам благослови и тая сол и я направи годна да осоли, да предпази от тление и да даде добър вкус на ядивата (ястията), в които ще бъде употребена. Защото Ти си, Който благославяш и освещаваш всичко и на Тебе - Отца и Сина и Св. Дух - слава въздаваме, сега, всякога и во веки веков. Амин!
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#2
и се зачетох в Требника ... Smile)))) , ето едно благославяне на вино!

Молитва за благословение на вино

Господи, Боже наш, Който си благ и човеколюбив, Ти си ни дал лозния плод за наша наслада и храна, благослови това ново вино и дай на ония, които с вяра в Тебе ще пият от него, да бъде за здраве и радост, но не и за опиване и безчинства. Защото Ти си, Който благославяш и освещаваш всичко и затова прославяме Твоето трисвето име - на Отца и Сина и Св. Дух, сега, всякога и во веки веков. Амин!

Това е, с вяра в Бога трябва да се пие Smile))))))
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#3
М да, 4 години след като съм споделила тези начини ... имам и други идеи. На много хора вече не им идва отвътре да се молят на Господ, осъзнавайки, че сами можем много неща и не е нужно да се молим за всяко нещо и е добре да вземе неща в собствени ръце Smile. За тези, които са били на семинар Осияние и за тези, които го усещат вярно за тях - може да благославяте смело понеже сме си събрали личната сила и сме се справили със съмненията, нали?! И като експеримент - проверете (както можете) енергийното ниво на нещото, което благославяте преди и след благословията. Ще се учудите от разликата.
Пример: Благославям ... за сила, здраве и живот! Сега (издишваме със сила)
https://www.fengshuibg.com
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)