Отзиви за семинара
#1
Моля приятелите в Духа, които са били на семинарите Осияние да споделите тук впечатления от семинара за да ориентираме хората, които има желание да дойдат. Благодаря!
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#2
Здравейте приятели,
По принцип аз не съм човек падащ си по писането,не съм много и по говоренето.За мен нещата в духовната сфера "трябва" да се усещат и да работят-затова и пробвах,ама наистина пробвах доста неща! Когато човек се "забърка" в някакви ситуации които не му харесват,той или започва да се оплаква и да чака Неволята или започва да прави нещо,да търси изход от блатото.И аз проверих доста изходи за тези вече почти 5 години откакто срещнах Елза за фън шуй консултация на дома/да ми "нарита" задника и ме отвори към духовния път,за което Благодаря!/ : нумерология,психология,капки на д-р Бах,Шамбала медитации,йога семинари,Меркаба и т.н. и т.н.Не казвам,че не ми е помагало - всичко помага в дадения момент и те вдига и работи в енергиен и в духовен план! Но нещата в живота започнаха да ми се случват много бързо ,а и недоотработеното и недоизчистеното се връща с нова сила/споделено и от приятели/ и започнах да се задъхвам в един момент......и да се отчайвам!
Имах нужда от нещо друго : ново и бързо и работещо и то си дойде : "Осияние Даровете на духа!"
И за разлика от доста други ситуации в които имаме минимум 3 избора ,тук решенията са само 2:
ДА или НЕ !Smile
За мен беше твърдо и ясно : ДА!
Днес след двете части на семинара имам осезаеми и категорични резултати и без да влизам в лични подробности - изводът ЗА МЕН е един : ПРОСТО РАБОТИ !
Отговори
#3
Занимавам се с езотерика от около 15-20 г. дори в периода 1999-2000 г. имах моя езотерична книжарница. Посещавал съм много и най-разнообразни курсове в тази област. Чета и следя излизащата езотерична литература и разпостранявам активно такава информация основно по имейла. Нееднократно съм публикувал, че за мен стойностните български езотерици са на много по-високо ниво от нашумелите чужди имена които идват и изнасят скъпи семинари в България. Само като пример ще Ви съобщя, че на представянето на книгата "Метатайната" от Мел Гил, направо едва изтърпях да седя почти докрая защото бях заедно с други хора - ами той неможе да стъпи и на малкия пръст на повечето от българските езотерици.
Тъй като следя отблизо и ежедневно информацята в тази област - моите впечатления са, че в последните 5-6 години има бум на организиране на курсове с езотерична насоченост. За съжаление количеството неозначава качество. Повечето да не кажа почти всички от тях са в сферата на познанието от различни сегменти на езотериката. Доста хора попрочели повече литература в дадена сфера и хоп започват да водят курсове, които ненавлизат в дълбочина. Други продължават да водят курсове по методи отпреди 20-30 и повече години, които за времето си са били едва ли не революционни. Но нещата много бързо се променят във всички области и това което е било вярно вчера вече не е. Ние се променяме, енергетиката на земята и космоса се променя и трябва да се отчитат тези промени.
Тази година най-после се появи нещо стойностно - курса "Осияние Даровете на Духа". Това е курс, който по достъпен начин Ви повежда в дълбините на езотеричното познание и то в практическа насоченост, която дава множество инструменти за работа на различни нива. На практика започвате да контролирате и творите в буквалния смисъл живота си.
Този курс обединява всички езотерични познания и курсове, които съм имал досега в една стройна система и ти дава всички необходими инструменти за да твориш изцяло своя собствен живот. Всички инструменти с които съм работил работят безотказно на 100 %. Курса ти дава основата, а вече всичко останало зависи от самия теб - дали ще работиш с тези познания и ще твориш своя живот или ще си останеш само с познанията.
Лично за мен откакто изкарах първо, а отскоро и второ ниво на семинара - това бе най-коренната позитивна промяна в живота ми.
Отговори
#4
Здравейте!
Изброеното в горните постове важи и за мен. От 2008 година пробвах куп практики, методи и... зациклих. До миналото лято, когато попаднах на Осияние и животът ми се промени.
Прилагам тази практика във всичко - от битовите ежедневни ситуации, до най-значимите ми решения - работи уникално.
Да се работи с нея е забавно и ефективно - рядко срещано съчетание Smile
Отговори
#5
At 
Здравейте, Отидох на Осияние 1 в момент, в който имах чувството, че съм на предела на силите си, просто се разпадах, но този семинар събра частичките и отново съм цяла, да всичко работи, но не става дума за това, промених се... Получих инструменти, но заедно с тях и отговорност за това, което ми се случва, защото инструментите работят, но трябва да се използват! Това е отговорността, отнема минути и глупавите оправдания не важат. Всеки, който иска да разбере, дали това е „неговото“ съветвам да започне с Прошката/ има достатъчно информация за това и дори да му звучи като детско стихче, наивно и несериозно, да опита!/, след това потока тръгва и усещаш, разбираш, намираш истинските си проблеми, които трябва да лекуваш. Защото българите сме странен народ, с много качества и идеи, относително работливи, но едно нещо ни пречи непрекъснато: не излизаме от състоянието на глезените деца, които тропат с краче и викат ИСКАААААМ..., а и винаги знаем как да си реши проблемите съседа/ може да е приятел, роднина..., няма значение/, но по чуждите проблеми сме най-големите специалисти, а когато нашия живот не е наред, дори не осъзнаваме къде е проблема, но винаги има някой друг виновен/ за нашия проблем, де/ като започнем от започналия да става прословут съсед, съпруг, родители..., в краен случай държавата Wink. Е, аз не съм по-различна, но вече знам, че зависи от мен. Да България е една прекрасна територия, без държава и не е лесно да се живее тук, но колко пъти сте се опитали да промените нещо? Осияние ще ви даде компаса, дори и велосипед към него, но от вас зависи дали ще го превърнете в летяща чиния или в триколка...
Всички, които използваме инструментите знаем, че те работят прекрасно, почти като вълшебна пръчица, ако сте готови да я притежавате и да я използвате, трябва и да сте готови да поемете отговорността за себе си и не е страшно, много ще ви олекне, понякога ще летите и ще творите чудеса... Друг път ще се борите със „скелетите от гардероба си“, всичко, ще става лесно и бързо, ако искате да го постигнете. И най-важното, трябва да знаете, че живота не е борба, а пътека, понякога криволичи, но може и да се превърне в път. Може да вървите и да се спъвате в носа си, потънали в самосъжаление, а може и да се забавлявате. Това е Осияние!
А и трябва да си призная, че при мен не всичко е наред, все още, но вече съм цяла и това е отлично начало, нов човек съм, отхвърлям проблемче след проблемче, а и не трупам лоши кармични записи, което много ме улеснява да вървя напред, така че не е лошо да опитате и вие от Осиянието, наистина работи и много помага Smile[/font]
Отговори
#6
Ето споделяне от Маги:, звучи вълшебно нали Smile Написа ми го във фейса. Маги дойде с ясно осъзнаване какво не и харесва в живота и и как иска да бъде. Действа с осъзнаване за процесите, приемане, благодарност и постоянство и ето резултатите:

Здравей Елза, как си? Надявам се всичко да е наред при теб. Аз исках да ти разкажа как се развиват нещата при мен и да ти благодаря за знанията, които ми даде. Може дори да споделиш това писмо на страницата си като препоръка или отзив от щастлив курсист.
Та накратко, ако направим една ретроспекция отпреди една година, малко преди курса и сега, нещата биха стояли така: септември 2014 - безработна, сама с детето - мъжът ми в чужбина, опитвайки се да намери финансиране за бизнеса си, изключително разклатено финансово състояние, току що претърпяла тежка операция на рамото, което ме извади извън строя за доста дълго.
Малко след курса си намерих работа по специалността, с гъвкаво работно време, позволяващо ми да се занимавам с детето и да ходя на йога класовете ми.
Детето изневиделица го класираха в една новосформирана група в детска градина
което ми разреши половината проблеми
Рамото ми започна да се възстановява
Сега една година по-късно вече нещата стоят коренно различно - мъжът ми получи финансирането, отвориха офис в Братислава и се преместихме всички там. Много бързо и леко си намерих високо платена работа отново по специалността ми към една европейска организация, която прави конференции на здравни тематики в няколко европейски страни. Съответно ще пътувам за конференциите, като част от организаторите, което е чудесно. Детето посещава частна английска градина и най-вълшебното от всичко е, че си сбъдвам мечтата, като започнах в Будапеща учителски курс за Айенгар йога учител. Учителите ми са изключителни и е истинска привилегия за мен да черпя от техните опит и знания.
Всички тези интензивни и големи промени ме правят много щастлива и в същото време се чувствам много на мястото си и спокойна, че вървя точно по пътя си.
Още веднъж благодаря от мен и успехи по твоя път!
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#7
от Десислава Манева, тя си взе запис на Осияние:
След практикуване на Прошката и Инструментите от семинара Духовно Осияние имам много повече енергия, самоувереност и любов към себе си. Усещам се повече в кожата си, а не както досега под или над нея Smile. Въпреки всевъзможни духовни практики, които правех през годините, не успях да се почувствам така центрирана и заслужаваща най-чудесните блага на света. Успях постепенно да се освободя от усещането си, че нямам никаква стойност, както и от постоянното чувство за вина и ненужност, които ме съпътстваха с години.

Винаги съм търсила връзка с духовното си семейство, но съм имала съмнение, че информацията, която получавам понякога, не идва точно от него. Сега след активацията вече знам кога ми говорят те - по усещането за силна любов в сърцето си. Разбрах от тях, че ние сме много по-обичани отколкото можем да си представим и всички наши грешки са простени. И само когато сами си простим и повярваме, че заслужаваме любов, можем да усетим Рая, който винаги е бил в нас и около нас.
https://www.fengshuibg.com
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  за семинара Elza 0 7,593 19-08-2013, 10:04 AM
Последна публикация: Elza

Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)