Освобождаване от енергийни влияния и зависимости
#1
Освобождаване от енергийни влияния и зависимости
Карин Брандл

Книгата дава добра представа как изглеждат и се случват някои неща, а ние си знаем как да ги излекуваме/ прекъснем/ хармонизираме, нали?!

Има я в книжарница "Елрид", ул. Солунска №3.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#2
Освобождаването от енергийни зависимости може много добре да се съчетае с прошката и инструментите. За да се освободиш от зависимостта, е необходимо да си простиш, че си допуснал това в реалността. Мислех си, че няма какво да прощавам на хора, които просто са преминали в някакъв етап през живота ми, но сутринта ме огря следата мисъл. Независимо от това, че според мен няма какво да прощавам, възможно е да има остатъци от енергийни нишки, които се активират в подходящ за тях момент и ни объркват. Така че смятам да се заема с лекуването им. Smile
Отговори
#3
супер! действай!
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#4
Здравейте Елза!
Когато използваме управление за прекъсване на енергийни зависимости посочваме ли името на човека с когото искаме да прекъснем тази зависимост?И трите инструмента ли използваме/като...,...,.../?
Отговори
#5
Да, казваме името на човека. Може и с трите инструмента, добре е и с трите - те работят в различни нива на измеренията и става по-цялостно.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#6
Благодаря за бързия отговор!
По принцип използвам краткото управление нод номер 4 от листовките ,които ни дадохте.Правилно ли съм се ориентирала?Колко пъти е необходимо да се направи?Достатъчно ли е само веднъж?Т.е инструментите имат ли силата само с едно казване да се прекратят тези енергийни връзки?
Отговори
#7
Имат сила веднага - с едно правене (повтаряме 3 пъти), но обикновено става така, че може пак някой или ние да създадем ново енергийно връзване и трябва пак да се прекъсват. Това е свързано с мислите и емоциите ни, ако те са чисти, ако сме в приемане и т.н. нещата вървят по-леко.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#8
Благодаря!
Отговори
#9
Здравейте,Елза!
Може ли да направим управление за друг човек ,но без негово знание,когато искаме да му помогнем ?
Отговори
#10
Въпрос на избор и на усещане. Общо взето ние съдействаме, не помагаме (ако смятаме, че помагаме, някак автоматично приемаме, че човекът не може да се справи сам). Най-мъдро е да питаме чрез инструментите - на колко % е в хармония с Божествената истина да съдействаме на този човек. Така отпада вероятността да му провалим урок, който Вселената му е организирала и не поемаме отговорности, които не са наши.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#11
Благодаря!
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)