Срещи 1 път в месеца
#1
Здравейте, Светещи!
Надяваме се, че сте в Съзнание и Радост от Живота Smile Пък ако не е съвсем така ... знаете какво да правите. С цел споделяне на новости и опитности (доста се насъбра), подпомагане в процесите и създаване на по-голямо единство, предлагаме да се събираме 1 път в месеца в София. Това ще е първата сряда на всеки месец от 18,30 ч.
Трябва ни зала, може да е класна стая, заличка ... в центъра на София. Приемаме предложения, досега обиколихме няколко центъра, но още не се е появило “нашето място”, в процес на проявление е Smile)))))
Поканени са всички присъствали на семинар ОСИЯНИЕ!

Датите са:
4.12.2013 18,30 ч.
8.01.2014 - това е втората сряда, първата е 1.01.2014
5.02.2014
.....
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#2
Здравейте !
Аз потвърждавам участие в така предложените срещи !
Желая Ви слънчеви дни !
Малин
[Изображение: index.php?APP_ACTION%3DGALLERY_IMAGE%26I...CCsQ9QEwAA]
Отговори
#3
С голямо удоволствие, но се надявам да намеря кой да гледа малките, от това зависи дали ще идвам, много ще се радвам да се съберем и да присъствам <3
Отговори
#4
Начинанието “ежемесечни срещи” приключи със затваряне на начинанието Smile. Тези няколко човека, които бяха постоянни в присъствието, молим за извинение и оставаме насреща за разговори. Същото важи и за всички, обаждайте се, ако искате да споделите, ако е необходимо съдействие или подбутване. Мноооооого сме добри в подбутването, направо в сръчкването Smile Та, за момента повече ежемесечни срещи няма да има. Както не веднъж сме казвали, нищо насила, нищо “трябва” от наша страна.
https://www.fengshuibg.com
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)