Детската стая
#1
Здравейте. Скоро завършихме ремонта на детската стая. Ето снимки http ://www.snimka.bg/album.php?album_id=294923.
Стаята се намира в южната част на къщата. Леглото на голямото ми момче Йоан (27.03.2004г) е с посока югоизток - северозапад спи с глава на ЮЗ. Малкия - Деян (16.05.2007г) спи всеки път в различна посока, но леглото му е със същото направление като на батко му. Вратата за стаята се намира на СЗ стена точно срещу леглото на Йоан. Моля ви кажете ми какво да направя, че да е всичко във хармония и децата да растат усмихнати и здрави. Да се чувстват уютно и удобно в своята стая.
Отговори
#2
Детската ви е много красива, весела и ярка. Поздравления!
За Йоан ЮЗ е благоприятна посока, за Деян - също. Но освен личните посоки е добре да се видят "Летящите звезди" (които се изчисляват спрямо дома, т.е. трябва точна географска посока, засечена с компас). Нали вратата на стаята не е точно срещу леглото (там където са краката) ? защото това положение хич не е добре.
Много по-лесно ми е със схема, чертеж ....

Наталия, всеки избира сам какво да направи, нали сме същества със свободна воля Smile. Аз съм написала какво предлагам - консултация, проект ...... - пише го в "Услуги". За мен този вариант на консултация чрез форум е твърде несериозен. Какво да направя без схема, без да съм видяла, без да измеря геопатология ...... Smile)))))) Има значение детската с кои стаи граничи, какво има на тях, и т.н. Какво е благоприятно за децата може да се изчисли с помощта на китайска астрология, за която са необходими малкото име и дата на раждане (година, месец, ден, час). Разбирам, че като всяка добра майка и вие искате на децата да ми е възможно най-добре Smile)) Между другото, във ФЪН ШУЙ традицията е да се осигури комфорт първо на родители, защото те са водещите .......
Трябва е да се види какво има наоколо - къде са пътищата, какво има около дома.
Готови рецепти няма, всеки дом и обитатели са уникални, съответно това, което е благоприятно за тях е различно.
С удоволствие ще ви помогна с каквото мога.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#3
Благодаря ти за бързия отговор. Много си мила. Благодаря ти отново.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  проблем с вратата на детската и подредбата в кухнята vdimitrova 1 12,922 28-04-2009, 09:39 PM
Последна публикация: Elza

Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)