Лични истории на хора, които бяха на курса по нумерология и какво разбраха от нея
#1
Дама на 33 години. Не се чувства добре в собствената си кожа, все се ядосва, все някой нещо и прави, постоянно напрежение, нервен стомах, неудовлетвореност и претенции към съдбата и хората. При това осъзнава всички тези неща и почти се досеща, че причината е в нея, а не в другите. Нейната нумерологията Питагоров квадрат е 11,  222,  33,  4,  555,  6,  7,  без 8,  9. Иначе прекрасна нумерология, доста балансирана ... освен 555. При норма една 5, тя имаше три 555. Тези 555 дават голяма грижовност, много чувствителност, не обичат скандали, много мекота и доброта, много любов, често насочена повече към другите, отколкото към себе си. Но човек е мъдро да има и любов към себе си и от там да започва. Това всичкото гарнирано с една 9 при норма 99 дава, че мъдростта не е постоянно качество и тя не виждаше колко се раздава на хората и после има очаквания към тях. От тези очаквания произтичат след това претенциите. Е, нумерологията показа  по един мек и неутрален начин къде е причината за нервността и депресиите  ... промените в дамата бяха големи, просто от осъзнаванията и по-обективния поглед към себе си, подкрепени с някои лесни практики.
Имате ли пирон, който ви убива?! Елате да го намерим заедно. А дали ще вадим пирона или вие ще се преместите от него ... ще видим на курса.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#2
Родители на дете, което не иска учи, иска да ходи на футбол
Родителите са обезпокоени от нежеланието на детето за наука, същевременно отлични постижения във футбола и с удоволствие ходи на тренировки. Изборът на професионално училище става все по-труден. Нумерологията на детето 1, 22222, без 3, без 4, 5, 6, 77, без 8, 99. Нормата е 11, 22, 3. Ще разкажа само за тези цифри, защото са най-основни и най-показателни в случая. Единиците са фината енергия, енергията на идеите, мислите, способността да се говори, творчеството ... При норма 11, детето има 1, т.е. няма 1 защото тя идва от начина на смятане /това се обеснява на курса/. Двойките са жизнената енергия, физическата издръжливост, усърдие, търпение ... При норма 22, детето има 22222. И тази енергия е много, много физическа издръжливост, която трябва да се впрегне във физическа дейност за да е здраво и да се чувства добре. Тройките дават способността за запомняне, учене, автоматичната памет и много други неща, но сега това е важното. Както виждаме дарбите на детето са ... в краката, не в главата. Обективно и неутрално чрез нумерологията. Футболът или друг спорт не трябва да се спира, ученето на науки може да бъде в по-леките науки. Това е част от анализа на нумерологията на детето, чрез останалите цифри се виждат и другите дарби и способности.
https://www.fengshuibg.com
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Тази тема е за всички хора, които се интересуват от номерология/нумерология Elza 0 8,214 22-11-2008, 07:34 PM
Последна публикация: Elza

Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)