Тази тема е за всички хора, които се интересуват от номерология/нумерология
#1
Тази тема е предимно за хора, изкарали курса по съдбовна номерология. Но може да се чете и от всички други, които имат интерес. Идеята е да обменяме опит, да задаваме въпроси, да споделяме. Хората, които не са изкарали (все още Smile ) курса могат да четат, но едва ли ще разберат всичко.
Тази номерология е на базата на Питагоровия квадрат. Представлява матрица 3 х 3 квадратчета, в която се разполагат цифрите, които се получават от изчисленията по рождената дата. Няма книги точно по въпросната номерология, има няколко подобни системи, но не са същите.
На базата на тази номерология може да се видят "уроците" които човек е избрал да учи (или да се забавлява Smile ) в това прераждане: защо едни са добри ръководители, а други - добри изпълнители, защо някои хора приемат всичко много лично и емоционално, други са "непукисти", кой е с ниска самооценка, кой със завишена, имаме ли интуиция, късмет, мъдрост, оптимизъм и др. по рождение или ще си ги изработваме ........ И т.н. Важно е и разбирането на взаимоотношенията в семейството, на работното място .... - кой къде е по-близо до истината и баланса.
За мен тази номерология, наричана още "психоматрица", "цифрова психоанализа", "езотерична психология" и т.н. е една сравнително бърза и добра "диагноза". А разбирането води до конкретни действия за разрешаване на проблемчетата в момента. Казвам им "проблемчета" за да ги умаловажа и да не им давам излишна сила Smile

Като подсказка - това е "нормата" от цифри:
11 - 4 - 7
22 - 5 - 8
 3 - 6 - 99
Много рядко има хора с "идеалната комбинация". Всеки от нас има повече или по-малко цифри в някои от квадратчетата и това говори за определени "уроци". Всички "уроци" са достойни за уважения, това е личният избор на всеки от нас. Приятно и забавно описание на "уроците" - книгата "Притчите на Крион".
https://www.fengshuibg.com
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Лични истории на хора, които бяха на курса по нумерология и какво разбраха от нея Elza 1 5,575 03-03-2019, 01:47 PM
Последна публикация: Elza

Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)