проблем с вратата на детската и подредбата в кухнята
#1
Здравейте,
Предстои ми ремонт и отскоро започнах да се интересувам как да го направя така че да отговаря на ФЪН ШУЙ. По този повод имам два въпроса, на които не съм намерила решение:
- вратата на детската стая е точно срещу вратата на тоалетната и това не може да се избегне, чувала съм че огледалото неутрализира влиянието на тоалетната към детската стая, но къде да го поставя - на коя от двете врати?
- кухнята ми е като коридор, тоест електроуредите са разположени едни срещу други; ако миялната и пералнята са скрити в шкаф /тоест има преграда между елементите вода и огън/, а срещу тях от другата страна са фурната и микровълновата има ли проблем; котлоните ми са срещу шкаф от двете двете страни, на който са съответно хладилник и мивка, тъй като те също няма да са директно едни срещу други, предполагам че няма да има сблъсък между елементите, но не съм сигурна, нужна ми е помощ.

Благодаря предваритлено за съветите и оказаното съдействие.
Отговори
#2
Здравейте!
Извинявайте, не съм видяла поста, и тъй като никой не е отговорил, ще ви отговоря аз, дано не е късно Smile Следващия път питайте на мейла, него преглеждам всеки ден.
Огледалото трябва да е от външната страна на вратата на санитарния възел (откъм коридола), но аз рядко прибягвам до такива "силни" мерки. Има и други "по-приятни" начини да се ограничи потока на енергия от санитарния възел към детската. Трябва чертеж на пространството за да решим как може да стане.
Да, ако електроуредите са скрити в шкаф, конфликт между елементите вероятно няма (добре е да се провери радиестезично все пак). Има още критерии за разполагане на уредите, например фурната е добре да разположена в благоприятна посока и т.н. ... Ако се спазят някои други критерии, конфликтът между елементи остава на втори план и не е толкова важен ...... Всичко е много индивидуално Smile.
https://www.fengshuibg.com
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  същия проблем -огледало срещу входната врата lina 1 12,957 15-05-2013, 06:06 PM
Последна публикация: Elza
  Огледало, което отразява вратата на банята City_ 1 13,653 07-10-2010, 08:46 AM
Последна публикация: Elza
  Детската стая Наталия83 2 15,598 11-10-2008, 09:56 PM
Последна публикация: Наталия83

Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)