Ченълингите на Йешуа
#1
http ://www.jeshua.net/bg/

Това е началото на сайта:

Добре дошли! На този сайт представяме духовни послания за вътрешното израстване, Христовата енергия, служителите на Светлината, новата Земя и прехода от его-съзнание към съзнание, базирано на сърцето. Тези послания са получени като резултат от вътрешна връзка с Йешуа. „Йешуа бен Йосиф” е оригиналното арамейско име на Исус, персонификацията на Христовата енергия на земята. В тези ченълинги той се представя под името Йешуа – наш брат и приятел, а не като обожествения авторитет, в който го е превърнала традицията. Неговата енергия все още е достъпна за нас не толкова като определен набор от идеи и правила, а като пътепоказател, който ни сочи пътя към Христос вътре в нас.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#2
Ченълингите на Йешуа и на мен са ми любимите, но в абсолютно пълния им вариант, постоянно превеждани и допълвани може да намерите в spiralata.net, в рубриката "Накратко" има секция "Христос говори чрез Памела Крибе".
Допадат ми също посланията получени чрез Ким Майкълс. Част от тях има в "Накратко" на spiralata.net, но за съжаление никъде няма изцяло преведени всичките му послания. Особено е полезен цикълът "Минимумът, който трябва да знаете за егото".
Други, които бих могла да препоръчам по мое усмотрение са Крион, "Хаторите чрез Том Кениън" и "Огледалото на ученика" чрез Биргит Ломборг.
Естествено има и много други, но всеки избира сам за себе си според резонанса, който се получава дълбоко в него.
Поздрави на всички приятели от форума.
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)