• Teaser

Кристални мандали - описание

(37 гласа, рейтинг 4.95 от 5)

Мандалите са концентрични изображения, които имат духовно значение. Може да са нарисувани или направени от оцветен пясък, скъпоценни, полускъпоценни камъни, плодове, цветя и др. Избрахме кристали, защото имат способността добре да запаметяват информация, благодарение на кристалната си решетка. Във всяка мандала е заложена програма кристалите да канализират Божествена Любов, Светлина и Истина от Източника и индивидуални програми по желание на собствениците на мандалата.

Като цяло действието на всички кристални мандали е хармонизиращо и балансиращо.

Те трансформират неблагоприятните за хората енергии и зареждат пространството с благоприятна, здравословна жизнена енергия. Подходящи са за домовете, в които живеем, офиси, лечебни центрове и навсякъде, където искаме повече и по-качествена жизнена енергия.

кристална мандала 14Кристални мандали "ЦВЕТЕТО НА ЖИВОТА"

Това е една от най-силните схеми за подреждане на кристали в мандала. Шипчетата планински кристал по периферията насочват енергията и са подредени във формата на шестолъчна звезда –  проекция на звезден тетраедър  върху плоскост. Във всяка кристална мандала има различни специално подбрани кристали. Някои от тях са: аметист – засилва интуицията, розов кварц – канализира добре енергията на любовта, карнеол – оптимизъм и радост от живота, цитрин – финансово изобилие и др.
Кристалите са подлепени с цел да не се разместват и да може всяка кристалната мандала да се мие на течаща вода (без сол, солта е вредна за тях). Подложката е от дебело стъкло с диаметър 32 см.

Всички кристални мандали са уникални, защото няма еднакви кристала и защото те са съчетани по различен начин във всяка мандала. Това става по интуитивен път и чрез  радиестезично мерене. Освен това, кристалите са специално подбрани по елементи, както и привличане към по-фините тела на човека: етерно, емоционално, ментално, духовно. Някои кристали са обработени с енерговибрационни есенции с цел усилване на животворната им енергия.

crystal mandala-hr.realization 4Кристални мандали "ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ"

Тези мандали свързват пространството, в което са поставени с решетката на Христовото съзнание около Земята. По този начин те канализират вибрациите на Безусловна Любов към себе си и към другите. Решетката на Христовото Съзнание има форма на правилен додекаедърът (едно от Платоновите тела) - многостен с 12 стени, всяка от които е правилен петоъгълник. Затова схемата на мандалата е петоъгълник, като петоъгълниците се повтарят под формата на фрактал. Това само по себе си усилва вибрациите.  Вида и ориентацията на кристалите са определени чрез радиестезия. Подложката е от стъкло, с диаметър 22 см.

 

Използваме високовибрационни методи за чистене, свързване и програмиране на кристалите. Това не са просто подредени кристали, тук всеки детайл е важен! 

 

Предлагаме два подхода за да се сдобиете със своя кристална мандала:

1. Готова кристална мандала от галерията – може да си изберете или ние да ви измерим радиестезично коя е най-благоприятна за вас. Описание на всяка мандала може да видите като стъпите върху изображението в галерията. Друг вариант е да сътворим мандала, специално за вас.

2. Съвместно творчество – може заедно да сътворим кристална мандала, като изберем кристали за нея от тези, които имате вие и тези, които имаме ние. Ще изчистим енергийно кристалите, ще обсъдим възможно най-благоприятната комбинация, ще ги подредим и програмираме заедно. Ако това е вашия вариант, заповядайте на уъркшоп "МОЯТА ЛИЧНА МАНДАЛА С КРИСТАЛИ": https://www.fengshuibg.com/seminars/cristals На 28 март 2021 г. този курс се проведе за последен път на живо. Скоро ще има запис на подобен курс.

Кристалните мандали може да се използват:

За да си припомним Божественото Създание което сме.
Да развием в дълбочина Любовта към себе си (закъде без нея ...).
Да хармонизираме отношенията с други божествени създания около нас.
Да повишим осъзнатоста си и разширим възприятията си.
За канализиране на Божествения Промисъл за всеки, който живее в пространството на мандалата.
Трансформиране на дуалността в съзнание на Единство.
За всичко друго, стига да е по божествените закони.

 

“Нашата Земя е жива, дишаща, развиваща се, подобно на нас. Тя е изградена от фини енергии, както и ние. Има вени и артерии от минерали, по които текат и се складират енергии. Кристалите приемат и излъчват космическа енергия. Навсякъде по планетата, където съществува Свещена земя, се крият големи находища на минерали.
Камъните излъчват тайнствена енергия, свързваща човека с неговата необятна родина – Вселената, която го покровителства. Те са кондензатори на космическа енергия ... “
“Човекът и скъпоценните камъни”

В това телевизионно предаване от 7 мин до 12 мин разказваме за съвременни биоенергийни хармонизатори: кристални мандали; оргонити и др.
https://www.fengshuibg.com/articles/tv/274-tvplus.html

Повече информация може да получите на: GSM 0887 650176 и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!