• Teaser

Инфонити - за информационна чистота на пространството

(34 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Инфонитите са нов клас хармонизатори, които работят на информационно ниво.

infoniri liceФонът на всяко едно пространство е изграден от енергия и информация и хармонизирайки единия компонент, това влияе на цялото. Инфонитите са предназначени да хармонизират енерго-информационния фон на пространството, като го освобождават от вирусни програми, деструктивни записи и ограничаващи социални модели, след което го изпълват със съответните послания и основни Принципи на Съзиданието. Всичко това има благотворен ефект върху присъстващите в това пространство. Те не са лечебни средства, но имат общ благоприятен ефект върху здравето, самочувствието и тонуса на присъстващите. Може да се използват за целите на Фън Шуй.

Инфонитите въздействат на всички хора в пространството. Най-много влияят на постоянно присъстващите – живеещи или работещи в него хора, като същевременно влияят и на временно намиращи се в него.
Оптималният вариант е да се разположи пълния комплект в пространството на дома, офиса или друг обект. Може да се добавят постепенно, в този случай е препоръчително да се започне с ЧИСТОТА ЦЯЛОСТ ЛЕКОТА или както Ви подскаже интуицията.

Поставят се на удобно място, където да ги виждаме. Не е желателно да се слагат на силна пряка слънчева светлина и до топлинни източници. Добре е да се предпазват от удар, надраскване и загряване. Достатъчно е периодично да се забърсват с мека суха кърпа.

infoniti otzadНа снимките:

снимка 1 - лицето на инфонитите, най-действената им част

снимка 2 - гърбът на оргонитите с Цветето на живота върху съответния цвят на инфонита.

Видове инфонити
1. ЧИСТОТА ЦЯЛОСТ ЛЕКОТА - предназначен е да поддържа информационния фон чист и свободен от всякакви деструктивни записи и вирусни програми.

2. ЗДРАВЕ ЖИЗНЕНОСТ ДЪЛГОЛЕТИЕ - предназначен е да поддържа информационния фон на пространството изпълнен с трите съзидателни послания.

3. ОЗАРЕНИЕ ВДЪХНОВЕНИЕ ВЪЛШЕБСТВО - стимулира интуицията,творчествотои реализацията на идеите, проектите и целите.

4. ЛЮБОВ ХАРМОНИЯ УДОВОЛСТВИЕ - изпълва информационния фон на съответното пространство с трите базови полета на Съзиданието.

5. ЗНАНИЕ РАЗБИРАНЕ ЯСНОТА - стимулира устойчивост към манипулации и внушения, актуализира информационния фон и го синхронизира с Универсалното Познание.

6. БОГАТСТВО ИЗОБИЛИЕ БЛАГОДЕНСТВИЕ - хармонизира отношенията с парите, активира паричните потоци, канализира енергията на изобилието и съдейства за проявяването и в материята.

Инфонитите са базирани на дългогодишния опит на Ваня Кънева в разработването на хармонизатори  и са проверени чрез радиестезично замерване от водещи специалисти в областта.
Цена: 46 лв. на брой с включено ДДС.

По принцип най-добре е да имате всичките инфонити. Може да ги сложите в различни стаи на интуиция или логика. Те работят за цялото пространство


Може да поръчате на мейл или по тел.
Доставката е чрез наложен платеж по ЕКОНТ.

Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Aвтopcĸитe пpaвa въpxy пyблиĸaциитe пpинaдлeжaт нa caйтa. Maтepиaли или чacти oт тяx мoгaт дa ce пoлзвaт пpи ycлoвиe чe e цитиpaн aвтopa, имa линĸ ĸъм изтoчниĸa и имaтe paзpeшeниe oт нac зa тoвa. Блaгoдapим пpeдвapитeлнo!