• Teaser

Инфонити - за информационна чистота на пространството

(32 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Инфонитите са нов клас хармонизатори, които работят на информационно ниво.

infoniri liceФонът на всяко едно пространство е изграден от енергия и информация и хармонизирайки единия компонент, това влияе на цялото. Инфонитите са предназначени да хармонизират енерго-информационния фон на пространството, като го освобождават от вирусни програми, деструктивни записи и ограничаващи социални модели, след което го изпълват със съответните послания и основни Принципи на Съзиданието. Всичко това има благотворен ефект върху присъстващите в това пространство. Те не са лечебни средства, но имат общ благоприятен ефект върху здравето, самочувствието и тонуса на присъстващите. Може да се използват за целите на Фън Шуй.

Инфонитите въздействат на всички хора в пространството. Най-много влияят на постоянно присъстващите – живеещи или работещи в него хора, като същевременно влияят и на временно намиращи се в него.
Оптималният вариант е да се разположи пълния комплект в пространството на дома, офиса или друг обект. Може да се добавят постепенно, в този случай е препоръчително да се започне с ЧИСТОТА ЦЯЛОСТ ЛЕКОТА или както Ви подскаже интуицията.

Поставят се на удобно място, където да ги виждаме. Не е желателно да се слагат на силна пряка слънчева светлина и до топлинни източници. Добре е да се предпазват от удар, надраскване и загряване. Достатъчно е периодично да се забърсват с мека суха кърпа.

infoniti otzadНа снимките:

снимка 1 - лицето на инфонитите, най-действената им част

снимка 2 - гърбът на оргонитите с Цветето на живота върху съответния цвят на инфонита.

Видове инфонити
1. ЧИСТОТА ЦЯЛОСТ ЛЕКОТА - предназначен е да поддържа информационния фон чист и свободен от всякакви деструктивни записи и вирусни програми.

2. ЗДРАВЕ ЖИЗНЕНОСТ ДЪЛГОЛЕТИЕ - предназначен е да поддържа информационния фон на пространството изпълнен с трите съзидателни послания.

3. ОЗАРЕНИЕ ВДЪХНОВЕНИЕ ВЪЛШЕБСТВО - стимулира интуицията,творчествотои реализацията на идеите, проектите и целите.

4. ЛЮБОВ ХАРМОНИЯ УДОВОЛСТВИЕ - изпълва информационния фон на съответното пространство с трите базови полета на Съзиданието.

5. ЗНАНИЕ РАЗБИРАНЕ ЯСНОТА - стимулира устойчивост към манипулации и внушения, актуализира информационния фон и го синхронизира с Универсалното Познание.

6. БОГАТСТВО ИЗОБИЛИЕ БЛАГОДЕНСТВИЕ - хармонизира отношенията с парите, активира паричните потоци, канализира енергията на изобилието и съдейства за проявяването и в материята.

Инфонитите са базирани на дългогодишния опит на Ваня Кънева в разработването на хармонизатори  и са проверени чрез радиестезично замерване от водещи специалисти в областта.
Цена: 36 лв. на брой.

По принцип най-добре е да имате всичките инфонити. Може да ги сложите в различни стаи на интуиция или логика. Те работят за цялото пространство


Инфонити мoжe дa пopъчaтe чрез мейл нa Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на GЅМ 0887650176 - Eлзa Πaнaйoтoвa и GЅМ 0889 972087 - Baня Kънeвa. Дocтaвĸaтa e чpeз "EKOHT" c нaлoжeн плaтeж.

Aвтopcĸитe пpaвa въpxy пyблиĸaциитe пpинaдлeжaт нa caйтa. Maтepиaли или чacти oт тяx мoгaт дa ce пoлзвaт пpи ycлoвиe чe e цитиpaн aвтopa, имa линĸ ĸъм изтoчниĸa и имaтe paзpeшeниe oт нac зa тoвa. Блaгoдapим пpeдвapитeлнo!