• Teaser

Оргонити - биоенергийни хармонизатори

(52 гласа, рейтинг 4.50 от 5)

Правим два вида оргонити - за лично носене тип бижута, ключодържатели и за пространството.

Оргонити – бижута и ключодържатели


orgoniti bijutaИзработването на оргонити - бижута е малко предизвикателство, защото за да работи един оргонит трябва да е спазена много точно технологията и да има определен минимален обем. В оргонитите, които правим няма символи и няма начин да ви сложим по ваше желание. Причината е, че когато се смесят две добри работещи технология, не винаги се получава нещо по-добро, понякога се получава тюрлю гювеч. Доказахме го и чрез радиестезично замерване.
Оргонитите, които виждате на снимката са част от готовите оргонити. Те са благословени да работят за своя собственик. Затова не се налага да правим лични бижута. Ако искате личен оргонит, направен по рождена дата, може да си поръчате кексче /виж по-надолу/. В него има достатъчно място за повече кристали, избрани лично за човека.
Оргонитите – бижута са енергийни хармонизатори, по-мъдро е те да работят добре, отколкото да изглеждат интересно. Е, тези се получиха и ефективни, и красиви. Високата ефективност на тези бижута се запази благодарение на медната матрица.

Може да се носят като бижута, на ключодържател или просто в джоба. Към бижутата слагаме два вида шнурчета /черно и цветно/, към ключодържателя - халка с верижка.

Цена: 40 лв.

В процеса на нашите изследвания, осъзнавания и опит се оформиха следните видове оргонити за пространството:

orgone-3Оргонит “Защита, Чистота, Цялостност" (кексче)

Забързани в напрегнатото ежедневие, срещайки се с много хора с разнообразна енергетика, колко пъти се чувстваме “изцедени” енергийно?! А знаем ли как да пречистим енергийната си система?! Има много практики, някои от тях ефективни. Решихме да създадем оргонит, който да подпомага този процес.
В този оргонит са вложени
девет кристала и една билка, които имат целенасочено пречистващо и защитаващо действие. Ако често “полепвате” нисковибрационни енергии от други хора и места, мъдро е да имате такъв оргонит.
Цена: 40 лв.

Оргонит „Енергийно зареждане” (кексче)

Съществуват кристали, които от една страна активират животворящата енергия в нас самите, а от друга страна привличат жизнена енергия за нас от Космоса. Точно такива кристали съчетахме и вложихме в този оргонит. Той е създаден с цел да ни помага да възстановяваме по-леко и бързо жизнените си сили на физическо, психическо, емоционално и ментално ниво. Зарежда околното пространство с повече животворна енергия.
Цена: 40 лв.

Оргонит „Оптимизъм и добри взаимоотношения” (кексче)

Съдейства да повишим способността да осъзнаваме красотата около нас, да се разсее мрачното настроение, отчаянието и прекалената сериозност. Енергиите на шестте кристалите в него вдъхновяват да разширим кръгозора си относно собствените си способности, да изследваме творческите си дарби, да си припомним божественото, част от което сме. Съдействат за повече хармония във взаимоотношенията, спокойствие и увереност.
Цена: 40 лв.

Оргонит „Изобилие” (кексче)

Кристалите и билките в оргонита са от вълшебните, от тези, които привличат изобилието към нас. Един от кристалите е цитрин. Той е кристал на благополучието и просперитета. Помага ни да си спомним радостта от живота, подкрепя ни за постигане на целите и балансиране на емоциите. Една от билките е дафинов лист – лаврово дърво. Лавровото дърво от хилядолетия е почитано като символ на благоденствието и плодородието. Повече може да прочетете тук:
https://www.fengshuibg.com/articles/articles/262-orgonit-3.html
Цена
: 40 лв.

Оргонит „Трансформиране на силни ЕМП” (кексче и orgonit EMFбисквитка)

Живеем в среда с много ЕМП (електро-магнитни полета), създадени от домакински уреди, компютри, мобилни устройства, излъчватели и др. Тази среда е далеч от полезната за нас хората. Оргонитът е специално създаден с цел да трансформира нездравословната енергия от силни ЕМП в здравословна жизнена енергия. Използвани са девет кристала и специфични метали.

Цена на оргонит- кексче 40 лв., на оргонит - бисквитка 80 лв.

Оргонит за плодородие и земеделие (кексче)

Оргонитите за земеделие спомагат за повече и по-качествено производство на плодове и зеленчуци. За съжаление не отбират доматите от плевелите, но за това пък хората са измислили “мулчирането”. Мъдро е да се сложат поне 4 или 6 оргонита в краищата на двора или градината (зависи от формата на градината). Тук важи правилото “колкото повече, толкова по-добре”.
Цена: 4
0 лв.

Индивидуален оргонит (кексче)

Предназначен е за конкретен човек. Всеки от нас е уникално Божествено Същество, дошло на Земята със своя план за духовно развитие и опитност. Това е отразено в личната ни нумерология. Затова този оргонит се изработва на базата на нумеролични изчисления по рождената дата. В този оргонит се включват кристали и минерали, подбрани за човека. За целта е необходимо да ни дадете дата на раждане и да поговорим по тел., ако желате разбира се.
Цена: 5
0 лв.

 

Още за оргонитите може да видите тук: https://www.fengshuibg.com/articles/tv/276-nova-140115.html
и да прочетете тук: https://www.fengshuibg.com/articles/articles/248-orgonit-1
Как да ги използваме, къде да ги сложим: https://www.fengshuibg.com/articles/articles/296-use_orgonit.html


Ние продължаваме да творим и обогатяваме опита си с оргонитите. Ако имате ваши идеи, въпроси за обсъждане и съображения, ще се радваме да ни се обадите.


Оргонити може да поръчате на GSM 0887650176 - Елза Панайотова и GSM 0889 972087 - Ваня Кънева. Доставката е чрез "ЕКОНТ" с наложен платеж.


Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!