• Teaser

Хармонизатор "Цветето на живота"

(62 гласа, рейтинг 4.98 от 5)

flower of life 1"Цветето на живота" е геометрична фигура, образувана от пресичането на равномерно разположение окръжности с еднакъв радиус. Те са разположени така, че образуват симетрична шестлъчна фигура, която прилича на цвете с шест листенца.

Това е свещен символ, който се среща в много култури по Земята, в много древни градове.

Има го изобразен върху топката под лапата на лъвовете-пазители в забранения град в Пекин. Среща се в древен Египет, Тибет, Италия, Гърция, Албания, Индия, Турция и на много други места. В България го има в кръглата златна църква в древен Преслав, издълбано в камък на стена в Демир Баба Теке, на мозайка в Кабиле до Ямбол и т.н.

В книгите си изследователят Друнвало Мелхизедек казва “цялото битие е било сътворено по един единствен образец – Цветето на Живота”. Тази фигура отразява на плоскост развитието на оплодената яйцеклетка, т.е. изобразява математически сътворението на живота. Цветето на живота съдържа в себе си схеми на творение, които са възникнали от Великата Пустота. Изображението им създава абсолютно хармонично поле, то е символ на безкрайността, защото може да се продължава безкрайно.

flower of life 2За да не се забравя тази важна информация, древните са го изобразявали по различен начин на различни места, а ние може да го използваме в домовете си във вид на хармонизатор.

На снимките:

1 - Цветето на живота върху подложка, графитено сив фон. Диаметър 12 см.
     Цена 48 лв.

2 - Цветето на живота върху подложка, бял фон. Диаметър 12 см.
     Цена 48 лв.

3 - Цветето на живота за огледало - стикер. Диаметър 6,5 см.
     Цена 36 лв.

Повече информация и поръчки:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

mirrorХармонизаторът е добре дошъл е в детска, спалня, дневна, кухня, коридор, кабинет ... Може да се сложи на стената, върху мебел, върху огледало. Той хармонизира енерго-информационното поле наоколо, внасяйки изначално правилната божествена информация в околното пространство.

Може да се използва за хармонизиране на:
- пространството около легло, диван, бюро, маса за хранене, печка, хладилник ...;
- център на дома;
- входна врата;
- неблагоприятно място или посока по Фън Шуй;
- навсякъде, където ви харесва.

 

Клип 3 мин. за сакралната геометрия. Както ще видите, тези фигури се многоизмерни - разширяват се в пространството и времето.

https://www.youtube.com/watch?v=YhSKFVCa3V0 (копирайте линка).

Aвтopcĸитe пpaвa въpxy пyблиĸaциитe пpинaдлeжaт нa caйтa. Maтepиaли или чacти oт тяx мoгaт дa ce пoлзвaт пpи ycлoвиe чe e цитиpaн aвтopa, имa линĸ ĸъм изтoчниĸa и имaтe paзpeшeниe oт нac зa тoвa. Блaгoдapим пpeдвapитeлнo!