• Teaser

Хармонизатор "Цветето на живота"

(53 гласа, рейтинг 4.98 от 5)

flower of life 1"Цветето на живота" е геометрична фигура, образувана от пресичането на равномерно разположение окръжности с еднакъв радиус. Окръжностите са разположени така, че образуват симетрична шестлъчна фигура, която прилича на цвете с шест листенца.

Това е свещен символ, който се среща в много култури по Земята, в много древни градове.

Има го изобразен върху топката под лапата на лъвовете-пазители в забранения град в Пекин. Среща се в древен Египет, Тибет, Италия, Гърция, Албания, Индия, Турция и на много други места. В България го има в кръглата златна църква в древен Преслав, издълбано в камък на стена в Демир Баба Теке, на мозайка в Кабиле до Ямбол и т.н.

В книгите си Друнвало Мелхизедек казва “цялото битие е било сътворено по един единствен образец – Цветето на Живота”. Тази фигура отразява на плоскост развитието на оплодената яйцеклетка, т.е. изобразява математиката на сътворението на живота. Цветето на живота съдържа в себе си схеми на творение, които са възникнали от Великата Пустота. Всичко в света е създадено от мислите на Твореца. Тази рисунка създава абсолютно хармонично поле. Тя и е символ на безкрайността, защото може да се продължава безкрайно.

flower of life 2И за да не се забравя тази важна информация древните са го изобразявали по различен начин на различни места. А ние може да го използваме в домовете си във вид на хармонизатор.

На снимките:

1 - Цветето на живота върху графитеносив фон. Диаметър 12 см.
     Цена 48 лв. с включено ДДС.

2 - Цветето на живота върху млечнобял фон. Диаметър 12 см.
     Цена 48 лв. с включено ДДС.

3 - Цветето на живота за огледало. Диаметър 6,5 см.
     Цена 36 лв. с включено ДДС

Хармонизаторът е добре дошъл е в детската, спалнята, дневната, кухнята, коридора, кабинета. Може да се сложи на стената, върху мебел, върху огледало.

Той хармонизира енерго-информационното поле наоколо, внасяйки изначално правилната божествена информация в околното пространство.

mirrorМоже да се използва за хармонизиране на:
- пространството около леглото, бюрото, масата, дивана, центъра на дома и т.н.
- неблагоприятно място или посока според Школа на Летящите звезди във Фън Шуй;
- неблагоприятно място или посока според Школа Ба Джай във Фън Шуй.


Повече информация и поръчки:

Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Клип 3 мин. за сакралната геометрия. Както ще видите, тези фигури се многоизмерни - разширяват се в пространството и времето.

https://www.youtube.com/watch?v=YhSKFVCa3V0 (копирайте линка).

Aвтopcĸитe пpaвa въpxy пyблиĸaциитe пpинaдлeжaт нa caйтa. Maтepиaли или чacти oт тяx мoгaт дa ce пoлзвaт пpи ycлoвиe чe e цитиpaн aвтopa, имa линĸ ĸъм изтoчниĸa и имaтe paзpeшeниe oт нac зa тoвa. Блaгoдapим пpeдвapитeлнo!