• Teaser

Пирамида Хекса

(23 гласа, рейтинг 4.96 от 5)

          Пирамида ХЕКСА е съвременен инструмент за неутрализиране на вредни вълни от геопатология и хармонизиране на енергиите в пространството.

пирамида ХексаТя създава вибрационно поле, съответстващо на новите измерения в който навлизаме и живеем. В сътворяването на пирамидата участваха хора от Семейството на Светлината. Дълбока Благодарност на Всички!

За разработката и са използвани предимно 2 подхода – радиестезия и ченълинг. В нея нищо не е случайно – пропорциите, формата на пирамида с шестостенна основа, материалите, символите, технологията на самата изработка. Материалът, от който е изработена са медни тръбички. Медта изчиства тежката дисбалансирана енергия на етерно ниво, като създава пространство за усилване на животворящата енергия. Символът в основата е от кристалите на Крион, нарича се ЕLEXIER - Безусловна Любов. Направен е във вид на кръгов меандър – непрекъсната фигура, която усилва действието на единичния символ.

Торсионното поле, което пирамидата създава има достатъчно голям радиус на действие за да покрие едно голямо жилище.

Пирамидата не трябва да се поставя единствено под леглото, но може до него. Може да се поставя върху етажерки, гардероби, первази на прозорци. Може да се използва за енергийно пречистване и зареждане на храни, хранителни добавки, козметика като те се поставят до нея.

Пирамидата може да се чисти на течаща вода. Стикерът отдолу не издържа на спирт и ацетон, затова не е желателно те да се употребяват при почистването. Медните тръбички са сравнително мек материал, не e добре да се натискат. Мъдро е пирамидата да се постави достатъчно високо за да не я пипат деца. Много добро място за нея е някъде около геометричния център на дома.

Ако имате колебание къде да я поставите, може да ни пратите схема на дома с разположение на мебелите и ние ще измерим радиестезично къде е най-подходящото и място.

Статии за това какво е геопатология, както и ауровизия на пирамида Хекса:

https://www.fengshuibg.com/articles/articles/241-geopatology-xekca

https://www.fengshuibg.com/articles/articles/242-auravision-xekca

Може би си задавате въпроса защо не Хеопсова пирамида, т.е. пирамида в пропорциите на Хеопсовата. Пирамидите винаги са служели да поддържат нивото на осъзнаване на хората (това е мое и на други хора мнение). Хеопсовите пирамиди са си за времето, когато са построени, за нивото на вибрациите на хората тогава. Сега времето е друго, осъзнаванията са други, вибрациите на средата и на хората са по-финни и многоизмерни. Трябват ни “по-островръхи пирамиди” и радиестезичното изследване показа, че е по-актуално основата на пирамидата да е шестоъгълник вместо квадрат.

Като цяло действието на пирамида Хекса е хармонизиращо и балансиращо. Тя трансформират всички вредни вълни от геопатология и зареждат пространството с благоприятна, здравословна жизнена енергия. Подходяща е за домове, офиси, лечебни центрове и др.

Цена: 150 лв. Поръчки на тел. 0887650176, Елза Панайотова

инж.
Фън шуй експерт
https://www.fengshuibg.com/

Aвтopcĸитe пpaвa въpxy пyблиĸaциитe пpинaдлeжaт нa caйтa. Maтepиaли или чacти oт тяx мoгaт дa ce пoлзвaт пpи ycлoвиe чe e цитиpaн aвтopa, имa линĸ ĸъм изтoчниĸa и имaтe paзpeшeниe oт нac зa тoвa. Блaгoдapим пpeдвapитeлнo!