• Teaser

Инфонити - за информационна чистота на пространството

(42 гласа, рейтинг 4.95 от 5)

Инфонитите са предназначени да хармонизират енерго-информационния фон на дома, офиса и всяко друго пространство.

infoniri liceТози фон е изграден от енергия и информация и хармонизирайки единия компонент, това влияе на цялото.

Те освобождават пространството, в което са поставени от:

- вирусни програми;

- деструктивни записи;

- ограничаващи социални модели,

след което го изпълват със съответните послания и основни Принципи на Съзиданието.

Инфонитите въздействат на всички хора в пространството, като най-много влияят на постоянно присъстващите – живеещи или работещи в него. Те не са лечебни средства, но имат общ благоприятен ефект върху настроението, самочувствието и тонуса. Стимулират интуицията, творчеството, реализацията на идеите, проектите и целите.

infoniti otzadПоставят се на удобно място, където можем да ги виждаме. Не е желателно да се излагат на силна слънчева светлина и до топлинни източници. Добре е да се предпазват от удар, надраскване и загряване. Оптималният вариант е да се разположи пълният комплект в пространството на дома или офиса, като могат да бъдат в различни стаи. Може да се добавят и постепенно, в този случай е препоръчително да се започне с ЧИСТОТА ЦЯЛОСТ ЛЕКОТА или както Ви подскаже интуицията.

На снимките:
снимка 1 - лицето на инфонитите, най-действената им част
снимка 2 - гърбът на инфонитите с Цветето на живота


Видове инфонити:

1. ЧИСТОТА ЦЯЛОСТ ЛЕКОТА - предназначен е да поддържа информационния фон чист и свободен от всякакви деструктивни записи и вирусни програми.
2. ЗДРАВЕ ЖИЗНЕНОСТ ДЪЛГОЛЕТИЕ - предназначен е да поддържа информационния фон на пространството изпълнен с трите съзидателни послания.
3. ОЗАРЕНИЕ ВДЪХНОВЕНИЕ ВЪЛШЕБСТВО - стимулира интуицията,творчествотои реализацията на идеите, проектите и целите.
4. ЛЮБОВ ХАРМОНИЯ УДОВОЛСТВИЕ - изпълва информационния фон на съответното пространство с трите базови полета на Съзиданието.
5. ЗНАНИЕ РАЗБИРАНЕ ЯСНОТА - стимулира устойчивост към манипулации и внушения, актуализира информационния фон и го синхронизира с Универсалното Познание.
6. БОГАТСТВО ИЗОБИЛИЕ БЛАГОДЕНСТВИЕ - хармонизира отношенията с парите, активира паричните потоци, канализира енергията на изобилието и съдейства за проявяването и в материята.


Размери: височина 8 см, ширина 7,8 см.

Цена: 46 лв. на брой

Повече информация и поръчки:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Aвтopcĸитe пpaвa въpxy пyблиĸaциитe пpинaдлeжaт нa caйтa. Maтepиaли или чacти oт тяx мoгaт дa ce пoлзвaт пpи ycлoвиe чe e цитиpaн aвтopa, имa линĸ ĸъм изтoчниĸa и имaтe paзpeшeниe oт нac зa тoвa. Блaгoдapим пpeдвapитeлнo!