• Teaser

Амулет Метатрон

(25 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Кубът на Метатрон е едно от най-мощните проявления на сакралната геометрия и има свойство да преструктурира хаоса в хармония.

Символът съдържа в себе си 13 информационни системи, които описват законите, строежа и отношенията в нашата Вселена. Той илюстрира идеята, че всичко, което е необходимо на хората за опознаване на себе си и околния свят, ни е дадено от Твореца и следва само да си го припомним и да го използваме с мъдрост.

Амулет Метатрон е личен хармонизатор, предназначен да синхронизира енергоинформационните полета на своя притежател за постигане на вътрешен баланс и хармонично взаимодействие с околния свят.

Въздействието му е повече информационно, отколкото енергийно, затова се усеща фино и леко. Съчетаването на сакрална геометрия и холограмен ефект повишава благотворното влияние на амулета.

Амулетът е на дървена подложка, боядисана и лакирана, има два дизйна:

- с тъмно син кант, външен диаметър 4,5 см, цена 72 лв.

- със сребрист кант, външен диаметър 4,5 см, цена 72 лв.

amuletiМоже да се носи постоянно, освен по време на баня, сауна, басейн и други подобни.


Амулетът има:

- замервания чрез уред за енерго-информационна адаптометрия;

- радиестезични тестове за работата си от няколко доказани радиестезисти.

Повече информация и поръчки:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Създаването на този амулет беше интересен процес
Решихме да направим изследвания на „Неутрализатор за GSM, PC, TV ...” чрез енерго-информационна адаптометрия и чрез радиестезия от независим радиестезист. Дамата, която направи замерванията и по двата способа, даде идея: „Направето го на амулет. Вдига статуса/енергията на човека с 15 пункта, когато си носи телефона с неутрализатор. Символът ще работи чудесно и самостоятелно.” Благодарим за идеята!

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!