• Teaser

Двойна спирала

(28 гласа, рейтинг 4.93 от 5)

Двойна спиралаДвойната спиралата "Земя-Небе" е изработена от медна тел, която е посребрена или позлатена. 

Нейните пропорции, размер и форма излъчват необикновено силна вибрация, създавайки енергиен поток, обединяващ Небето и Земята. На местата, на които се поставя спирала, това води до зареждането им с жизнена енергия.

Спиралата очиства и трансформира нехармоничните енергии от различен вид, полезна е и за “мъртви” места като празни пространства без прозорци, килери, мазета, и др.. Неутрализира вредни според фън шуй въздействия от наклонени тавани, остри ръбове, застояла енергия, от различни други видове ша енергия (остронасочена енергия). Хармонизира и усилва енергията на помещението. 

Особено се препоръчва за пространства, в които пребивават голямо количество хора. Може да съдейства за хармонизиране на взаимоотношенията между хората.

Двойната спирала Земя – Небе може да се сложи на централно място в помещението или в областта на неблагоприятното въздействие.

Някои идеи за фън шуй приложение:
- пред или близо до ръбове на стени;
- под наклонени тавани;
- в стая с неправилна форма;
- в коридор с много врати;
- в места с твърде динамична или твърде застояла енергия;
- в пространството със стълби.

Добро място за спиралата е на полилея в стаята, в която се събира семейството, над кухненската маса, в пространството за медитация и т.н. Препоръчва се да не се поставя точно под или над леглото. Точното място на спиралата може да се определи чрез радиестезия или на интуиция.

Радиестезичните тестове потвърждават нейните свойства за очистване и енергитизиране на помещенията. Спиралата създава поток от Светлина към Източника и към центъра на Земята и по този начин съдейства за повишаване нивото на Съзнание на хората.

Не е необходимо спирала да се завърта за да пречисти енергията, тъй като конструкцията на спиралата е такава, че тя работи непрекъснато. Може да ви хареса да я завъртате от време на време. Тогава едната спирала “се движи” нагоре, а другата надолу. Красиво е и докато човек го гледа лесно изключва ума, т.е. попада в медитативно състояние. Въртенето на спиралата увеличава притока на енергия, затова може да се извършва периодично, например един път в седмицата или когато почувствате необходимост.

Спиралата се почиства с мека кърпичка и паста за зъби.

Цена: 50 лв. посребрената спирала и 70 лв. позлатената спирала.

Повече информация на тел. 0887650176

 

Бъдете благословени със здраве, любов и осъзнатост!

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!

 инж.
Фън шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/