• Teaser

Неутрализатори на геопатология

(46 гласа, рейтинг 4.91 от 5)

Вредни вълни от геопатогенни зони - що е то и как да ги трансформираме в хармонични въздействия

geonitГеопатология е общ термин, с който се описват излъчвания от Земята, причинени от:
- подземни течащи и застойни води
- руди, разломи, пукнатини в земната кора
- кухини в земната кора
- телурични зони
- археологични обекти под земята
- мрежи на Хартман, Кюър и други геомагнитни мрежи
- и др.

Тези излъчвания са естествени за Земята, но са вредни за човека, защото честотата им влияе на функциите на нашите органи и системи и може да причини болести. Ако прекарваме дълго в зони с геопатология може да се появат: лош сън; болежки; липса на сила; безпокойство. Има статистика по въпроса и тя показва, че най-често се засяга опорно-двигателния апарат, мозъка, черния дроб, бъбреците, може да се появи онкология.

FermaИма животни и растения, които се чувстват добре върху местата с геопатология. Това са: котки, мравки, щъркели, от растенията – трепетлика, топола, върба и др. Не обичат местата с геопатология: кучета, крави, костенурки, от растенията - дъб, клен, бук, ясен, липа, плодните дървета и др. Ако последните животни живеят на такова място обикновено боледуват, а дърветата растат криви. Затова “бабиният” фън шуй казва – спи където ляга кучето и не лягай, където спи котката.

В древността много народи са имали жива връзка с Природата и Майката Земя. Строили са своите жилища и храмове на чисти от геопатология места. Още древните българи са избирали местата, на които да направят своите юрти. Предполага се, че първо са обикаляли шаманите, наречени колобри и чрез радиестезия са определяли чисти от геопатология места за юртите.
В днешно време знаем какво става – гъсто масово строителство, без предварителни проучвания. Затова се налага “всеки да се спасява сам”. От личния ми опит - в София само 3-4 от 100 жилища са чисти от геопатология.
SpiralaGeonitМъдро е да проверяваме мястото, където спим, работим, изобщо цялото жилище или офис. Проверката е чрез радиестезично замерване с багети или махало. Ако не можем да избегнем местата с геопатология, тя трябва да бъде неутрализирана.

 

Разработихме два неутрализатора, които трансформират вредните вълни от геопатология в хармонични въздействия. Базата е спирала на Ферма и Цветето на живота. Двата неутрализатора работят поотделно и заедно. Ако излъчването не е много силно, обикновено един Геонит или една спирала на Ферма са достатъчни. Поставят се близо до излъчването, там където е удобно. Ако излъчването е силно и минава през цялото жилище, вероятно ще са необходими 2 геонита или две спирали Ферма или 1 геонит + 1 спирала Ферма. Колко и къде е добре да се сложат определяме отново чрез Радиестезия

Ако не са радиестезисти, може да определите местата на неутрализаторите чрез интуиция, приложна кинезиология или по друг начин, който знаете.

Снимка 1 - Геонит. Снимка 2 - Спирала Ферма. Снимка 3 - двата неутрализатора заедно.

Цена: 104 лв. на Геонит и 104 лв. на Спирала на Ферма с включено ДДС.

Може да поръчате на мейл или по тел.
Доставката е чрез наложен платеж по ЕКОНТ.

Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете благословени със здраве, любов и осъзнатост!

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!

 инж.
Фън шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/