• Teaser

Неутрализатори на геопатология

(54 гласа, рейтинг 4.93 от 5)

Вредни вълни от геопатогенни зони - що е то и как да ги трансформираме в хармонични въздействия

geonitГеопатология е общ термин, с който се описват излъчвания от Земята, причинени от:
- подземни течащи и застойни води
- руди, разломи, пукнатини в земната кора
- кухини в земната кора
- телурични зони
- археологични обекти под земята
- мрежи на Хартман, Кюър и други геомагнитни мрежи
- и др.

Тези излъчвания са естествени за Земята, но са вредни за човека, защото честотата им влияе на функциите на нашите органи и системи и може да причини болести. Ако прекарваме дълго в зони с геопатология може да се появат: лош сън; болежки; липса на сила; безпокойство. Има статистика по въпроса и тя показва, че най-често се засяга опорно-двигателния апарат, мозъка, черния дроб, бъбреците, може да се появи онкология.

FermaИма животни и растения, които се чувстват добре върху местата с геопатология. Това са: котки, мравки, щъркели, от растенията – трепетлика, топола, върба и др. Не обичат местата с геопатология: кучета, крави, костенурки, от растенията - дъб, клен, бук, ясен, липа, плодните дървета и др. Ако последните животни живеят на такова място обикновено боледуват, а дърветата растат криви. Затова “бабиният” фън шуй казва – спи където ляга кучето и не лягай, където спи котката.

В древността много народи са имали жива връзка с Природата и Майката Земя. Строили са своите жилища и храмове на чисти от геопатология места. Още древните българи са избирали местата, на които да направят своите юрти. Предполага се, че първо са обикаляли шаманите, наречени колобри и чрез радиестезия са определяли чисти от геопатология места за юртите.
В днешно време знаем какво става – гъсто масово строителство, без предварителни проучвания. Затова се налага “всеки да се спасява сам”. От личния ми опит - в София само 3-4 от 100 жилища са чисти от геопатология.
SpiralaGeonit

Мъдро е да проверяваме мястото, където спим, работим, изобщо цялото жилище или офис. Проверката е чрез радиестезично замерване с багети или махало. Ако не можем да избегнем местата с геопатология, тя трябва да бъде неутрализирана.

Разработихме два неутрализатора, които трансформират вредните вълни от геопатология в хармонични въздействия. Базата е спирала на Ферма и Цветето на живота. Двата неутрализатора работят поотделно и заедно. Ако излъчването не е много силно, обикновено един Геонит или една спирала на Ферма са достатъчни. Поставят се близо до излъчването, там където е удобно. Ако излъчването е силно и минава през цялото жилище, вероятно ще са необходими 2 геонита или две спирали Ферма или 1 геонит + 1 спирала Ферма. Колко и къде е добре да се сложат определяме отново чрез Радиестезия. Ако не са радиестезисти, може да определите местата на неутрализаторите чрез интуиция, приложна кинезиология или по друг начин, който знаете.

Снимка 1 - Геонит, размери 7,1 см на 7,1 см на 6,7 височина.
С
нимка 2 - Спирала Ферма, размери 12 см на 12 см на 1 см височина.
Снимка 3 - двата неутрал
изатора заедно.

Цена: 104 лв. на Геонит и 104 лв. на Спирала на Ферма.

Повече информация и поръчки:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!

 инж.
Фън шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/