• Teaser

Структуризатор за вода

(50 гласа, рейтинг 4.84 от 5)

Структуризаторът за вода е разработен с цел да структурира вода в смисъла, в който терминът “структуриране” е използвано в книгата “Посланията на водата” на Масару Емото и филма “Великата тайна на водата”.

Структурираната вода e носител на правилната информация за нашите клетки.

strukturizator

Кога клетките ни “губят” тази информация, “объркват” се и не работят добре: при продължителен стрес, недостатъчно движение, нездравословно хранене, нисковибрационни мисли и емоции. А нашето тяло е прекрасна самовъзстановяваща се система, но за това и е нужна правилната информация. Клетките на нашите органи съдържат от 70 до 90 % вода. Водата е основния носител на информация и е важна за всички йоннообменни процеси в организма. Затова е добре да пием достатъчно чиста и структурирана вода.

Структуризаторът е разработен чрез радиестезично изследване. В него са включени символи и утвърждения, някои от които се виждат, а други са вградени в структуризатора.

Начин на употреба: върху малкия структуризатор се поставя чаша или бутилка, върху големия структуризатор - прозрачна кана или туба с вода. Добре е съдът с вода да стои постоянно върху структуризатора, като може да се долива. Препоръчително е да пием чиста вода: изворна, минерална или пречистена чешмяна. Още по-здравословно е да пием и поне по 1 чаша жива вода (вода с високо pH и отрицателно ОРП, прави се с коралов калций) на ден, която също може да се структурира. Структуризаторът може да се използва и за други течности: вино, чай, сок, алкохолни напитки и др.

Предлагаме в два варианта:
- малък от плексиглас с диаметър 11,8 см, цена 16 лв. с включено ДДС
- голям от стъкло с диаметър 22 см, цена 46 лв. с включено ДДС

Може да поръчате на мейл или по тел.
Доставката е чрез наложен платеж по ЕКОНТ.

Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Бъдете благословени със здраве, любов и осъзнатост!

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!

 инж.
Фън шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/