• Teaser

Творилница "Да направим оргонит"

(18 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Създаването на оргонит е творчески процес, който се случва в медитативно състояние.
По същността си оргонитът е работещо устройство и за да притежава съответните свойства е необходимо да се спазват основни принципи и технологични правила при неговата изработка.

orgonit-course 30 май 2021 г. от 12,30 до 17,30 ч., София

Последно издание. Ваня повече няма да прави.

Март 2022 г. Ваня ще направи видео как се прави оргонит, което ще качим тук.

Творилница "Да направим оргонит!" е първият уъркшоп в България, началото е поставено през пролетта на 2012 година. Предназначен е за всички желаещи лично да сътворят собствен оргонит. Получавате необходимата теоретична основа и достатъчно практически знания и умения за да продължите да леете оргонити, ако ви доставя удоволствие. Ако не е вашето занимание, ще си имате поне един, изработен лично от вас работещ оргонит.

Започваме с едночасова теоретична подготовка. Идеята е да разберете механизма, чрез който се случва процеса на трансформация, природните закони, на които се подчинява Оргонната енергия и какви правила е необходимо да съблюдаваме за да отлеем максимално ефективен оргонит. Следва практическата част по отливането на оргонита. Следва почивка, докато изчакваме втвърдяването на смолата отговаряме на възникналите въпроси, обсъждаме приложението на оргонита, видовете съставки, възможности за снабдяване с материали и т.н.

Събитието приключва с активация на готовите оргонити. Осигуряваме всички необходими материали и пособия. Ако имате любим кристал, който желаете да вложите в оргонита, можете да го донесете, размера да е колкото грахче. И разбира се, носете си доброто настроение, то е най-важната съставка на оргонитите.

Необходимо е предварително записване до два дни преди обявената дата за да ви бъде подготвен творчески комплект материали на тел. 0889 972087 - Ваня Кънева

Тук може да видите графика https://www.fengshuibg.com/seminars/seminars-grafik.html

на обявените дати и градове, засега се провеждат в София и Пловдив. При минимум 10 желаещи бихте могли да ни поканите, с удоволствие ще дойдем във вашия град.

Цена за участие 80 лв.

Препоръка: носете си удобни работни дрехи или непромокаема престилка, смолата не се пере :)

Водещ: Ваня Кънева


Повече за това какво е оргонит, какви са неговите свойства и за какво да го използваме, може да прочетете тук:
https://www.fengshuibg.com/articles/articles/248-orgonit-1.html

Видео - Ваня Кънева разказва за принципите, практиките, свойствата и приложението на оргонитие по света и у нас на фестивал "Здравей, Здраве!" в Пловдив 2014 г.: