• Teaser

Изработка на оргонити

(20 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Създаването на оргонит е творчески процес, който се случва в медитативно състояние.
По същността си оргонитът е работещо устройство и за да притежава съответните свойства е необходимо да се спазват основни принципи и технологични правила при неговата изработка.

Ваня Кънева е един от първите хора в България, които започнаха да правят истински качествени  оргонити и да споделят своите знания и опит.

Творилница "Да направим оргонит!" е първият уъркшоп в България, началото беше поставено през пролетта на 2012 година, последният се проведе 2021 г. На този уъркшоп след теоретичната подготовка, всеки желаещ можеше да сътвори собствен оргонит. Вече не организираме такива уъркшопи. За тези, които искат да си направят сами оргонит, Ваня е подготвила видео, в което има теоретична и практическа част.


КЛАСИЧЕСКИ ОРГОНИТ - необходими материали:

1.Стоманени стружки;
2.Епоксидна смола – 100мл;
3.Катализатор – 6мл;
4.Шипчета кварцов кристал – 2бр;
5.Силиконова формичка за мъфин с лъскава повърхност;
6.Полиетиленова мерителна кана 500мл;
7.Лъжичка с дълга дръжка;
8.Кухненска хартия.
Други метали:
• Мед – повишава чистещите свойства;
• Месинг – повишава способността за програмиране на оргонитите;
• Алуминий – намалява неблагоприятното въздействие на изкуствените електромагнитни полета;
• Олово – работи в синергия с медта.

Всички други кристали са опция, те придават допълнителни свойства, достатъчни са 5-6 кристала и не трябва да са по-големи от грахово зърно.
Безсмислено е да се слагат всякакви пластмаси, те нямат енергийни свойства, в някои случаи могат да свалят ефективността на оргонита.

Понижават ефективността:

- Големи участъци само от смола;
- Стружки на слоеве;
- Насечени и вдлъбнати форми;
- Плътен горен слой от кристали.

Повече за това какво е оргонит, какви са неговите свойства и за какво да го използваме, може да прочетете тук:  https://www.fengshuibg.com/articles/articles/248-orgonit-1.html

 

3 harmonizers efir

 

Ние двете - Ваня Кънева и Елза Панайотова разработихме цяла система за използване на Хармонизатори за подобряване на качеството и количеството на жизнената енергия в дома и на работно място. До 2020 г. за целта използвахме основно оргонити. После преминахме към друг вид Хармонизатори, които съответстват на новото време и новите енергии в момента. Може да ги видите в раздел ХАРМОНИЗАТОРИ (падащото меню горе в сайта).

 

Πoвeчe инфopмaция и пopъчĸи:

Eлзa Πaнaйoтoвa GЅМ 0887650176, еlzа@fеngѕhuіbg.соm

Baня Kънeвa GЅМ 0889972087, vаnуа.mk@gmаіl.соm