• Teaser

Изработка на оргонити

(19 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Създаването на оргонит е творчески процес, който се случва в медитативно състояние.
По същността си оргонитът е работещо устройство и за да притежава съответните свойства е необходимо да се спазват основни принципи и технологични правила при неговата изработка.

orgonit-course Ваня Кънева е един от първите хората в България, които започнаха да правят истински качествени  оргонити и да споделят своите знания и опит.

Творилница "Да направим оргонит!" е първият уъркшоп в България, началото беше поставено през пролетта на 2012 година, последният се проведе 2021 г. На този уъркшоп след теоретичната подготовка, всеки желаещ можеше да сътвори собствен оргонит. Вече не организираме такива уъркшопи. За тези, които искат да си направят сами оргонит, Ваня е подготвила видео, което ще бъде качено тук през юли 2022 г. Всъщност видеото е готово, но звукът не е добър и ще трябва да се презапише звук. Във видеото има теоретична и практическа част.

 

Ние двете - Ваня Кънева и Елза Панайотова разработихме цяла система за използване на Хармонизатори за подобряване на качеството и количеството на жизнената енергия в дома и на работно място. До 2020 г. за целта използвахме основно оргонити. После преминахме към друг вид Хармонизатори, които съответстват на новото време и новите енергии в момента. Може да ги видите в раздел ХАРМОНИЗАТОРИ (падащото меню горе в сайта).

 

Повече за това какво е оргонит, какви са неговите свойства и за какво да го използваме, може да прочетете тук: https://www.fengshuibg.com/articles/articles/248-orgonit-1.html

 

Видео - Ваня Кънева разказва за принципите, практиките, свойствата и приложението на оргонитие по света и у нас на фестивал "Здравей, Здраве!" в Пловдив 2014 г.: