• Teaser

ОСИЯНИЕ

(8 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Семинар ОСИЯНИЕ. Даровете на Духа 

Как да възстановим жизнената си сила, цялостност и баланс
за да бъдем в лекота и удоволствие от живота и да изпълняваме Божествената си мисия. 

Семинарът „Осияние. Даровете на Духа.” е базиран на семинара на Любомир Динев „Възстановяване на жизнената сила”. До 2016 г. той се повеждаше "на живо". От 2017 г. семинар Осияние част 1  и част 2 се предлага само под формата на видео запис за 1 част и аудио запис за 2 част. Записите са на последните проведени на живо семинари, т.е. информацията е обновена. След като изгледате целия семинар, поработите с Прошка и направите някои от примерите, може да се чуем в скайп или по тел. за да проведем около 30 мин. разговор за нещата, които не са ясни. Друг вариант е да ми напише мейл с въпроси. А най-добре първо да ми напишете въпросите и после да се чуем за да им отговорим.
Семинар Осияние част 2 започва с коментари, споделяния и въпроси по 1 част на същия семинар – общо около 2 часа, така че това също е вариант човек да си уточни нещата.
Цената на записа на 1 и 2 част + материалите е по 120 лв. за всеки семинар. За хората, които са присъствали на живо на семинара и искат да си припомнят нещата цената е по 60 лв. зе всеки семинар.
За придобиване на който и да е запис пишете на Елза на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или се обадете на тел. 0887650176.
Всеки запис е предвиден за слушане от един участник (или едно семейство) в семинара. Не е желателно и не е мъдро да съсипвате нашето и вашето изобилие като разпространявате записа. Той си е за ваша лична употреба. Който желае да има записа и да работи по тази методика, трябва да си го закупи като част от процеса на обмен на енергия и информация. Както знаем  „за да получиш, трябва да дадеш” .


Теми на 1 част:

 - Енергийно пречистване на хора, пространства, храни, течности, предмети, кристали

 - Енергийни системи на човека и къде може да има блокади

 - Въздействие на блокади, холограми, импланти, как да ги излекуваме

 - Магии, уроки, проклятия, премахване

 - Прекъсване на енергийни връзвания от хора, ситуации, събития

 - Кармични връзки и тяхното приключване

 - Фрагментация на Съзнанието и Душата, да съберем силата си

 - Многоизмерна прошката и лечение на емоционалното тяло

- Страхове, очаквания, претенции, обиди, гняв, как да ги трансформираме

Теми на 2 част

- Зъби на задържане, защо циклим

- Кратко обобщено управление

- Изцеление на себе си и моето творение

- Изцеление на моята семейна система и рода

- Обети – що е то, премахване

- Мисия на Душата, изпълняваме ли я

- Егрегори, прекъсване на връзвания

- Инпринти и самоинпринти, премахване

- Портали през измеренията, затваряне

           
Водещ: Елза Панайотова - 1 и 2 част на семинара, Любомир Динев - 3 и 4 част на семинара

Цена за 4 част, водещ Любомир Динев:  Аудио запис на 4 част 160 лв., за хората които са били на семинара на живо, цената е 80 лв.

 

Някои идеи, материали, споделения от семинара може да видите тук. Ако искате да правите нещо преди семинара, може да действате с Прошката:

https://www.fengshuibg.com/forums/forumdisplay.php?fid=38

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!.