• Teaser

ОСИЯНИЕ

(32 гласа, рейтинг 4.94 от 5)

Семинар ОСИЯНИЕ. Даровете на Духа 

Как да възстановим жизнената си сила, цялостност и баланс
за да бъдем в лекота и удоволствие от живота и да изпълняваме Божествената си мисия. 

Семинарът „Осияние. Даровете на Духа” е базиран на семинара на Любомир Динев „Възстановяване на жизнената сила”. Любомир Динев живее и твори в Полша и затова повери този семинар на други хора да го водят в България. Един път в годината той провежда семинар в България. Темите всеки път са различни.


За семинара „Осияние. Даровете на Духа.” 1 част и 2 част

    Теми на 1 част: 

 - Енергийно пречистване на хора, пространства, храни, течности, предмети, кристали

 - Енергийни системи на човека и къде може да има блокади

 - Въздействие на блокади, холограми, импланти, как да ги излекуваме

 - Магии, уроки, проклятия, премахване

 - Прекъсване на енергийни връзвания с хора, същности ситуации, събития

 - Кармични връзки и тяхното приключване

 - Фрагментация на Съзнанието и Душата, да съберем силата си

 - Многоизмерна прошката и лечение на емоционалното тяло

 - Страхове, очаквания, претенции, обиди, гняв, как да ги трансформираме

    Активираме и работим чрез Майката Земя, Духовното семейство и Бащата Слънце – духовни инструменти от 8-мо измерение.

    

   Теми на 2 част

    - Зъби на задържане, защо циклим

    - Кратко обобщено управление

    - Изцеление на себе си и моето творение

    - Изцеление на моята семейна система и рода    

    - Обети – що е то, премахване

    - Мисия на Душата, изпълняваме ли я

    - Егрегори, прекъсване на връзвания

    - Инпринти и самоинпринти, премахване

    - Портали през измеренията, затваряне
    Активираме и използваме още духовни инструменти: Висшия Аз /6 измерение/, Източника на Светлина /9 измерение/, Матрицата на Твореца /10 измерение/.

 

До 2016 г. тези семинари се повеждаха "на живо". От 2017 г. семинар Осияние част 1  и част 2 се предлага само под формата на видео запис за 1 част и аудио запис за 2 част. Записите са на последните проведени на живо семинари, т.е. информацията е обновена. След като изгледате целия семинар, поработите с Прошка и направите някои от примерите, може да се чуем да поговорим за нещата, които не са ясни. Друг вариант е да ми напишете мейл с въпроси. А най-добре първо да ми напишете въпросите и после да се чуем за да им отговорим.
Семинар Осияние част 2 започва с коментари, споделяния и въпроси по 1 част на същия семинар – общо около 2 часа, така че това също е вариант човек да си уточни нещата.
Цената на записа на 1 и 2 част + материалите е по 118 лв. за всеки семинар. За хората, които са присъствали на живо на семинара и искат да си припомнят нещата цената е по 60 лв. зе всеки семинар.
За придобиване на който и да е запис пишете на Елза на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или се обадете на тел. 0887650176.
Всеки запис е предвиден за слушане от един участник (или едно семейство) в семинара. Не е желателно и не е мъдро да съсипвате нашето и вашето изобилие като разпространявате записа. Той си е за ваша лична употреба. Който желае да има записа и да работи по тази високовибрационна, светлинна методика, трябва да си го закупи като част от процеса на обмен на енергия и информация. Както знаем  „за да получиш, трябва да дадеш”.

Водещ: Елза Панайотова - 1 и 2 част на семинара
Някои идеи, материали, споделения от семинара може да видите тук. Ако искате да правите нещо преди семинара, може да действате с Прошката:
https://www.fengshuibg.com/forums/forumdisplay.php?fid=38

 

За семинарите, които Любомир Денев провежда 1 път в годината в България.

Ако желаете да дойдете на този семинар е необходимо преди това да сте поработили поне с инструментите от Осияние 1 част. Семинарите на Любомир Динев са високовибрационни и искат определена степен на Осъзнатост и Чистота за да ги разберете. Освен това, така ще постигнем добра хармония между участниците на семинара.

 

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!