• Teaser

Моят дом – моят добър съюзник

(22 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Приказка за дома, енергиите и щастието в него

Практически курс за енергийно пречистване и зареждане на пространствата

Курсът се проведе на 11 април 2021 г. в Пловдив и на 29 май 2021 г. в София. Сега може да придобиете записа. Ако имате въпроси, може да ни пишете. Един откъс от курса - най-отдолу.

1 Moiat dom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 my home2my home1

Eнергията в пространствата, които обитаваме влияе на здравето, изобилието и настроенията ни. Замисляли ли сте за за това?! Какво може да направим освен физическото чистене с прахосмукачка, моп и кърпа?! Ще разкажем лесни, бързи и ефективни енергийно-информационни методи за увеличаване на качеството и количеството на енергията около нас. Целта е да получим максимална подкрепа от околното пространство – от дома, от офиса или работното място, от хотела, в който почиваме и т.н. И защо ... за да се чувстваме:
- по-добре, защото винаги може и по-добре
- в лекота, защото нещата може да се случват леко и приятно
- и в удоволствие, защото може да е щастливо и вдъхновено.
Пространствата на дома, работното място и другите места, в които пребиваваме изискват също толкова внимание, както и телата ни. Заради енергията, която получаваме отвън, а нейното качество и количество хич не са без значение.

Избрахме 3 основни направления за осъзнаване и действие:

1. Енергийно пречистване у дома и на работното място.
Има много начини. Ще разкажем 8 начина, базирани на различни традиции и най вече на нашия опит. Кога, какво и защо. Не е достатъчно да прекадим с тамян от Коледа на Великден и после пак на Коледа. Винаги когато има силен изблик на нехармонични емоции като караници, гняв, страх или пък някой е бил в дълга депресия, част от тях остават и се натрупват наоколо. Натрупват, натрупват и ... избликнат. Да ги излекуваме за да не провокират нови подобни състояния. Това може да е лесно и забавно.

2. Що е то Пазител, Стопанин, Домашен Дух, Домовой в руската традиция на пространството.
Що е то, на какво се радва, как ни подкрепя, как да взаимодействаме с него. Кога се сменя, има ли пространства без Пазител. Нов дом, ново начало, влияние от предишни собственици, трансформиране на нехармоничното. Внимание, любов и благодарност към Пазителя – как да ги изразим. Общуването е ценно.

3. Енергийно зареждане на дома и работното място. Внимание към пространството и подаръци за него.
И след като сме изчистили е мъдро да заредим с нови свежи енергии и намерения. Как да го направим, чрез какво, кои са най-високо вибрационните методи и кои са подходящи за нас. Ще разкажем как да изберем нашия си метод във всеки един момент. Ще дадем конкретни предложения, специално за тези цели. Кое зарежда нашия дом с хубава подкрепяща енергия?! Кое в дома ни черпи и кое отдава енергия?!
И какво можем да сложим назабелязано в офиса за да не се налага да обясняваме. Какво може да ни помогне в градския транспорт, в хотела ... Замисляли ли сте се какво представляват енергиите на леглото в хотел, в който постоянно спят различни хора с различни енергии. Нали не мислите, че не ни влияят?!


Записът е в две части с обща продължителност 5 часа и 20 минути - презентация от 69 слайда с 8 практики за енергийно пречистване на пространството, разговор за Пазителя и енергийното зареждане. Споделяме безценен личен опит и осъзнавания цял ден. Ясни и подробни обяснения. Ако имате въпроси, може да ни пишете.

Водещи: инж. Елза Панайотова и Ваня Кънева.

Ние работим по тези въпроси повече от 20 години. Имаме наши наблюдения и опит. Първо заради нас, а сега сме готови да го споделим и с вас.


Обмен на изобилие: 160 лв.

Курсът може да придобиете след заплащане по сметка:

"Ел Ем 88" ЕООД
Unicredit Bulbank
IBAN: BG07UNCR70001525167028
ЕИК: 207206784
О
снование: курс Моят дом

Ще ви изпратим линк с 2 видеа, 69 слайда с обща продължителност 5 часа и 20 минути. Подробни и ясни обяснения. Ако имате въпроси след курса, може да ни ги зададете по тел. или мейл.

Повече информация:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Това е 13 мин. откъс от курса:

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!