• Teaser

Моят дом – моят добър съюзник

(10 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Приказка за дома, енергиите и щастието в него

Eнергията в пространствата, които обитаваме влияе на здравето, изобилието и настроенията ни. Замисляли ли сте за за това?! Какво може да направим освен физическото чистене с прахосмукачка, моп и кърпа?! Ще разкажем лесни, бързи и ефективни енергийно-информационни методи за увеличаване на качеството и количеството на енергията около нас. Целта е да получим максимална подкрепа от околното пространство – от дома, от офиса или работното място, от хотела, в който почиваме и т.н. И защо ... за да се чувстваме:
- по-добре, защото винаги може и по-добре
- в лекота, защото нещата може да се случват леко и приятно
- и в удоволствие, защото може да е щастливо и вдъхновено.
Пространствата на дома, работното място и другите места, в които пребиваваме изискват също толкова внимание, както и телата ни. Заради енергията, която получаваме отвън, а нейното качество и количество хич не са без значение.

Избрахме 3 основни направления за осъзнаване и действие:

1. Енергийно пречистване у дома и на работното място.
Има много начини. Ще разкажем 8 начина, базирани на различни традиции и най вече на нашия опит. Кога, какво и защо. Не е достатъчно да прекадим с тамян от Коледа на Великден и после пак на Коледа. Винаги когато има силен изблик на нехармонични емоции като караници, гняв, страх или пък някой е бил в дълга депресия, част от тях остават и се натрупват наоколо. Натрупват, натрупват и ... избликнат. Да ги излекуваме за да не провокират нови подобни състояния. Това може да е лесно и забавно.

2. Що е то Пазител, Стопанин, Домашен Дух, Домовой в руската традиция на пространството.
Що е то, на какво се радва, как ни подкрепя, как да взаимодействаме с него. Кога се сменя, има ли пространства без Пазител. Нов дом, ново начало, влияние от предишни собственици, трансформиране на нехармоничното. Внимание, любов и благодарност към Пазителя – как да ги изразим. Общуването е ценно.

 

3. Енергийно зареждане на дома и работното място. Внимание към пространството и подаръци за него.
И след като сме изчистили е мъдро да заредим с нови свежи енергии и намерения. Как да го направим, чрез какво, кои са най-високо вибрационните методи и кои са подходящи за нас. Ще разкажем как да изберем нашия си метод във всеки един момент. Ще дадем конкретни предложения, специално за тези цели. Кое зарежда нашия дом с хубава подкрепяща енергия?! Кое в дома ни черпи и кое отдава енергия?!
И какво можем да сложим назабелязано в офиса за да не се налага да обясняваме. Какво може да ни помогне в градския транспорт, в хотела ... Замисляли ли сте се какво представляват енергиите на леглото в хотел, в който постоянно спят различни хора с различни енергии. Нали не мислите, че не ни влияят?!

Ние работим по тези въпроси повече от 20 години. Имаме наши наблюдения и опит. Първо заради нас, а сега сме готови да го споделим и с вас. Ако ви е интересно ... Водещи са Елза и Ваня. Курсът е 1 ден от 10 до 17 ч.

Цена: 118 лв. при предварително плащане, 138 лв. в деня на семинара, ако има места.

 

Курсът може да придобиете слез заплащане по сметка:
"Сарсапарилла" ЕООД
Райфайзенбанк АД
IBAN: BG08RZBB91551010175970
BIC: RZBBBGSF
основание: курс Моят дом

Ще ви изпратим линк с видео.

 

Повече информация:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!