• Teaser

Енергийно чистене на човека

(5 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Живот в чистота, цялост, лекота

Практически курс

Курсът се проведе на 27 ноември 2021 г. Сега може да придобиете записа. Ако имате въпроси, може да ни пишете. Два откъса от курса - най-отдолу.

energy cleansing

energy cleansing1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 energy cleansing3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ние хората сме многоизмерни същества, освен физическо тяло, имаме емоционално, ментално и духовни тела. Дори да спазваме прекрасен режим на хранене, пиене на вода, движение, дишане и т.н., може да се случи да не се чувстваме добре. На този курс ще разгледаме именно този вариант. Защо понякога … или постоянно … нямаме енергия, защо не върви, къде ни е ентусиазма за живот, защо се случват куцузи и т.н. Откъде идва това и какво е това?! И най-важното – какво може да направим! От личен опит и на двете – когато става въпрос за енергийни вмешателства или енерген хаос, нещата не се оправят от само себе си и лека полека става все по-зле. А понякога едно-две лесни действия може да променят цялата картинка. Е, няма да знаем, докато не пробваме. Вселената винаги подкрепя, стига да види осъзнатостта и решимостта на човека. Да действаме!

Записът е 5 часа - презентация от 60 слайда и 13 практики за енергийно пречистване на човека. Споделяме безценен личен опит и осъзнавания цял ден. Ясни и подробни обяснения. Ако имате въпроси, може да ни пишете.

 

Водещи: инж. Елза Панайотова и Ваня Кънева.

Ние работим по тези въпроси повече от 20 години. Имаме наши наблюдения и опит. Първо заради нас, а сега сме готови да го споделим и с вас.


Обмен на изобилие: 160 лв.

Курсът може да придобиете след заплащане по сметка:

„Елза и Ваня“ ООД
УниКредит Булбанк АД
IBAN: BG12UNCR70001524837623
BIC: UNCRBGSF
О
снование: курс Енергийно чистене на човека

Повече информация:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Отстъпка!!!
"Златната трилогия с Елза и Ваня" включва три курса: Моят дом, На Новата Земя и Енергийно пречистване на човека. Откъс от всеки курс може да видите в съответния курс - за да се ориентирате това за вас ли е. Всеки курс беше по 1 ден.

Цената на всеки курс поотделно е 160 лв. Цената на трите курса, придобити заедно е с отстъпка и общата цена е 380 лв. Защо правим това?! Тези курсове са свързани помежду си и представляват една стройна система от ефективни практики на база на нашия над 20-годишен опит.

2 откъса ........

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!