• Teaser

На Новата Земя

(11 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

ТАНЦ НА СЪЗНАНИЕТО И ДУХА С ЕЛЗА И ВАНЯ

Практически курс

Курсът се проведе на 30 ноември 2019 г.  и на 17 октомври 2021 г. Сега може да придобиете записа. Ако имате въпроси, може да ни пишете. Два откъса от курса - най-отдолу.

Na Novata Zemia1

 

 

Na Novata Zemia2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na Novata Zemia3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Много хора знаят, че честотата на Шуман се увиличи няколко пъти спрямо 90-те години. Това влече след себе си съответните промени при всеки от нас. И световете се разделят честотно.

Някои хора избраха да останат на „Старата Земя”, в остарелите емоции, начини на поведение, мислене, реакции, и т.н. Всеки има право на избор и това е правилния избор за тях.

Други избраха „Новата Земя”. И на тях никак не им е лесно в повечето случаи. Този курс е именно за тях. Ще споделим нашите осъзнавания и опит и как може да се справяме по-успешно и радостно с ежедневните предизвикателства. Много от старите модели вече не работят /както вероятно сте забелязали/, новите ги създаваме сега. Мъдро е да осветлим и обновим осъзнавания си, мисленето, емоциите, енергиите около нас ...

Курсът е базиран на духовни закони, научни факти, психологични изследвания, проверени от нас и приятели упражнения и на много любов, взаимност и споделеност.
Този курс го готвим двете - Елза и Ваня от години и сега му дойде времето.
Вие сами ще усетите това за вас ли е докато четете този текст.
Ще се срещнем на Новата Земя със или без курса, но заедно ще е по-забавно и леко. Ако ви убива пирона, заповядайте, ако ви е добре в собствената ви кожа, това вероятно не е за вас.


Курсът включва:
- интересни авторски тестове за лична диагностика къде се намираме по Пътя
- научни доказателства за честотните промени на Земята и защо това е важно
- Новата Земя – характеристики
- колко хора има на Новата Земя, защо много хора са предимно още на старата

- кратък път към Новата Земя – как да преодолеем на пречките
- светлинни упражнения и практики за осъзнаване и лична трансформация
- много споделяне в Божествена Любов, Светлина, Истина и Мъдрост

Записът е 5 часа, презентация от 60 слайда. Споделяме безценен личен опит и осъзнавания цял ден. Ясни и подробни обяснения. Ако имате въпроси, може да ни пишете.

Водещи: инж. Елза Панайотова и Ваня Кънева.

Ние работим по тези въпроси повече от 20 години. Имаме наши наблюдения и опит. Първо заради нас, а сега сме готови да го споделим и с вас.

 

Обмен на изобилие: 118 лв.

Курсът може да придобиете след заплащане по сметка:
"Сарсапарилла" ЕООД
Райфайзенбанк АД
IBAN: BG08RZBB91551010175970
BIC: RZBBBGSF
основание: курс На Новата Земя

Ще ви изпратим линк с видео - 60 слайда, видео с продължителност 4 часа и 57 минути. Подробни и ясни обяснения. Ако имате въпроси след курса, може да ни ги зададете по тел., Вайбър или мейл.

Повече информация:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 
Отстъпка!!!
"Златната трилогия с Елза и Ваня" включва три курса: Моят дом, На Новата Земя и Енергийно пречистване на човека. Откъс от всеки курс може да видите в съответния курс - за да се ориентирате това за вас ли е. Всеки курс беше по 1 ден.

Цената на всеки курс поотделно е 118 лв. Цената на трите курса, придобити заедно е с отстъпка и общата цена е 300 лв. Защо правим това?! Тези курсове са свързани помежду си и представляват една стройна система от ефективни практики на база на нашия над 20-годишен опит.

 

Отзиви

Радостина
Мили Елзе и Ванче,
Огромно благодарско за прекрасния семинар ! Малко се бях поразболяла, но веднага се съживих, като ви видях 🙂 . Всяка дума ми резонираше и беше пълна с лъчи светлина ! Бях изгубила кураж вече, че ще успея да заживея на новата земя, изпаднала съм в депресия, но този семинар ми даде надежда и вяра. БлагоДаря, прекрасни светли души !!!
Обичам ви много, много!

Пресиана
Елзичка и Ванче, този курс беше много подкрепящо преживяване. Както винаги, всичко е практично и лесно! Благодаря ви!

 

Два откъса от курса:

 

 

 инж.
Фън Шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!