• Teaser

На Новата Земя

(16 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Практически курс - промените на Земята и какво правим ние за да ни е по-леко и щастливо

Курсът се проведе на 30 ноември 2019 г.  и на 17 октомври 2021 г. Сега може да придобиете записа. Ако имате въпроси, може да ни пишете.

Na Novata Zemia1

 

 

Na Novata Zemia2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na Novata Zemia3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Много хора знаят, че честотата на Шуман се увиличи няколко пъти спрямо 90-те години. Това влече след себе си съответните промени при всеки от нас. И световете се разделят честотно.

Някои хора избраха да останат на „Старата Земя”, в остарелите емоции, начини на поведение, мислене, реакции, и т.н. Всеки има право на избор и това е правилния избор за тях.

Други избраха „Новата Земя”. И на тях никак не им е лесно в повечето случаи. Този курс е именно за тях. Ще споделим нашите осъзнавания и опит и как може да се справяме по-успешно и радостно с ежедневните предизвикателства. Много от старите модели вече не работят /както вероятно сте забелязали/, новите ги създаваме сега. Мъдро е да осветлим и обновим осъзнавания си, мисленето, емоциите, енергиите около нас ...

Курсът е базиран на духовни закони, научни факти, психологични изследвания, проверени от нас и приятели упражнения и на много любов, взаимност и споделеност.
Този курс го готвим двете - Елза и Ваня от години и сега му дойде времето.
Вие сами ще усетите това за вас ли е докато четете този текст.
Ще се срещнем на Новата Земя със или без курса, но заедно ще е по-забавно и леко. Ако ви убива пирона, заповядайте, ако ви е добре в собствената ви кожа, това вероятно не е за вас.


Курсът включва:
- интересни авторски тестове за лична диагностика къде се намираме по Пътя
- научни доказателства за честотните промени на Земята и защо това е важно
- Новата Земя – характеристики
- колко хора има на Новата Земя, защо много хора са предимно още на старата

- кратък път към Новата Земя – как да преодолеем на пречките
- светлинни упражнения и практики за осъзнаване и лична трансформация
- много споделяне в Божествена Любов, Светлина, Истина и Мъдрост

Записът е 5 часа, презентация от 60 слайда. Споделяме безценен личен опит и осъзнавания цял ден. Ясни и подробни обяснения. Ако имате въпроси, може да ни пишете.

Водещи: инж. Елза Панайотова и Ваня Кънева.

Ние работим по тези въпроси повече от 20 години. Имаме наши наблюдения и опит. Първо заради нас, а сега сме готови да го споделим и с вас.

Обмен на изобилие: 160 лв. Курсът може да придобиете след заплащане по сметка:

"Ел Ем 88" ЕООД
Unicredit Bulbank
IBAN: BG07UNCR70001525167028
ЕИК: 207206784

О
снование: курс На Новата Земя

Ще ви изпратим линк с видео - 60 слайда, видео с продължителност 4 часа и 57 минути. Подробни и ясни обяснения. Ако имате въпроси след курса, може да ни ги зададете по тел., Вайбър или мейл.

Повече информация:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Отзиви

Радостина
Мили Елзе и Ванче,
Огромно благодарско за прекрасния семинар ! Малко се бях поразболяла, но веднага се съживих, като ви видях 🙂 . Всяка дума ми резонираше и беше пълна с лъчи светлина ! Бях изгубила кураж вече, че ще успея да заживея на новата земя, изпаднала съм в депресия, но този семинар ми даде надежда и вяра. БлагоДаря, прекрасни светли души !!!
Обичам ви много, много!

Пресиана
Елзичка и Ванче, този курс беше много подкрепящо преживяване. Както винаги, всичко е практично и лесно! Благодаря ви!

 

инж.
Фън Шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!