• Teaser

Курсове по теория и практика на Фън Шуй

(29 гласа, рейтинг 4.97 от 5)

Във Фън Шуй има много различни школи. Ние предлагаме обучение в основи на Фън Шуй и в две от класическите школи, които се прилагат най-често от Фън Шуй специалистите с многогодишен опит.
Цикълът от курсове, които водя сама или с колега се казва "За Фън Шуй с любов и душа" и има 2 части, които може да се изучават отделно една от друга.

Основи на Фън Шуй. На теория и на практика. Продължителност на семинара на живо: един ден от 10 до 17 ч. Цена: 200 лв. В момента се подготвя видео вариант на този семинар.

Школа „Сюен Кун Фей Син” от „Летящите звезди Сан Юан” (класическа) – теория, лице на обекта, съставяне на карта за обект (хороскоп), числови комбинации, къде какви енергии има, място и посока на легло, бюро, печка, врати ..., примери. Продължителност: два дни от 10 до 17 ч. Цена: 460 лв.

Програмата на всеки курс може да получите чрез запитване на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел. +359887650176.
Курсовете се провеждат при записани минимум 6 участника.

За повече информация: Елза Панайотова 0887650176

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!