• Teaser

Фън Шуй консултации

(57 гласа, рейтинг 4.82 от 5)

Фън Шуй консултации на домове, офиси, магазини, заведения

Консултация на дом протича така:

- разговаряме какво искате и какво мога да ви предложа аз;
- изпращате ми необходимите данни (чертеж, адрес, кога е построен домът, малко име и рождена дата на всички, които живеят или ще живеят в дома) - на мейл или на Вайбър;
- аз правя изчисления и анализи;
- уговаряме лично посещение (за гр. София) или online среща, на която ви разказвам анализите и препоръките и заедно решаваме какво, къде, как ... - около 3 часа;
- в рамките на 3-4 работни дни след срещата, ви изпращам около 1,5 - 2 стр. текс с кратки перпоръки (повечето сме ги обсъдили на срещата ) и линкове към по-подробни обяснения, както и скица, на която са нарисувани местата на най-важните мебели и на хармонизаторите, които са необходими.


Консултацията включва:

* Фън Шуй изследване на дома и на околната среда, анализ на хороскопа на дома по две школи и на тази база препоръки за пространството.
* Радиестезично замерване на пространството и на необходимите Биоенергийни хармонизатори.

* Нумерологичен анализ на съдбата на всеки човек. По желание - насоки за езотерична литература за четене, духовни практики и методи и др., индивидуално за всеки.  Целта е да се работи на всякакви нива с цел лично осъзнаване и по-щастлив живот.
* Енергийно пречистване на пространството. Прави се от консултанта. На живеещите в домовете и на работещите в бизнес пространствата препоръчвам методи, които те могат да използват за да пречистват пространството сами.


Фън Шуй препоръките целят:

* Определяне на най-благоприятно място и посока на легло (по желание и бюро) за всеки човек индивидуално.
* Определяне на най-благоприятно място и посока на печка и др.
* Неутрализиране на вредни вълни от геопатология и от други източници на електро-магнитни полета.
* Неутрализиране на вредни въздействия от околни сгради и съоръжения, от ръбове на греди и колони, от скосени тавани ...
*
Балансиране на неправилна форма на пространството чрез съвременни похвати.
* Избор и разпологане на биоенергийни хармонизатори за дома и хората.
* Цялостно хармонизиране на средата и привличане на повече животворяща енергия в нея.

Разлика между проект и консултацията
За домове, в които вече се живее и бизнес пространства, които работят, добър вариант е консултацията. В този случая се залага на корекции, а размествания са почти невъзможни.
За домове и бизнес пространства, които се проектират, строят, дострояват, прави им се основен ремонт или обзавеждане, по-сериозният и пълен вариант е проект, защото при проект се обмислят много варианти и се избира най-добрият. 

Ценовата оферта може да видите тук: https://www.fengshuibg.com/services/services-cost.html

Фън Шуй е приложим на различни етапи от изграждането на жилища и бизнес обекти. Разбира се, по-добре – на по-ранен етап.

За повече информация и личен разговор може да ме намерите на GSM 0887 650176.

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!

 инж.
Фън шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/