Молитви против магии, уроки, проклятия ...
#1
Най-добрите помощните по въпроса в християнство са Свети Киприян и Св. Юстина. На мястото на .... може да сложите имената на цялото семейство, братя, сестри, родители, дори и на тези, които подозирате в недобронамерени действия Smile

МОЛИТВА НА СВ. КИПРИЯН
ПРОТИВ МАГИИ, УРОКИ, ЛОШИ ЕЗИЦИ И БОЛЕСТИ


“Владика Господи, Исусе Христе, Боже наш, който всичко държиш Святи и благословени и Вечносъществуващ Цар на царете, Господ на Господарите. Слава на Тебе, седящия в светлината пред хиляди и милиони свети ангели и архангели. Ти знаеш тайните на смирения твой раб Киприан, защото преди не познавах Тебе, Господи Вседържителю. Ти Сам Господи Исусе Христе, повика мене, недостойния и ме благослови и удостои да живея с любов и послушание пред Твоето милосърдие и да разпръсна силата на магията, защото и аз, Господи, задържах облаците и не пусках дъжд, вързвах земята и тя не даваше плод, лозите не се разлистваха, стадата не даваха мляко, мъжете да не се събират с жените си и те да не стават майки, братя да не се виждат и семействата се разделят, правех зимата лято и лятото зима. Всичко лошо, което можех, правех, затова, Господи, Боже Наш, приеми моята смирена молитва и направи така, че който страда от лош дух или бъде омагьосан от магията, която пречи на твоите люди и домът им веднага, където се прочете тази молитва с вяра пред Бога, да се освободи в името на Отца и Сина Св. Духа. Амин! И откъдето и да е изпратена тази магия, нека се разпръсне от Твоите раби и със силата на Честния и Живототворящ кръст, който прогонва всякаква вражеска сила. Амин!
Ако магията е сложена в праг или кожа, или в желязо, или под камък, или под земя, или под дърво, да се разпръсне като дим, или ако е написана с мастило или кръв човешка или кръв на добитък, или на риба или с каквото и да е направена, нека се разпръсне от Твоите раби. И ако магията е вързана с много възли или в кости в гроб зарите, или е с мисъл изпратена, или е с думи изречена, или е с поглед направена или е през иглени уши прекарана, или в бунар хвърлена, или с каквото друго да е направена, нека да се Освободят Божиите раби /имената на хората/ от всякакво зло действие на нечестивия дух, така щото с дръзновение да казват: “Господ е мой защитник, няма да се уплаша от никакво зло.” Защото ти, Господи си с мене, Твоята десница ме успокоява и тъй моля ти се, Господи Боже Вседържателю, по молитвите на твоя смирен раб Киприан, простри мощната си Десница и милостиво погледни на твоите раби /имената на хората/ и им изпрати мирен и верен Ангел пазител от всякакво зло, за да славят Тебе, Нашия Изкупител и Избавител Сега и винаги и во веки веков – Амин!”
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#2
МОЛИТВА НА СВ. КИПРИЯН

О, Създателю вечен, Творец на доброто,
Ти можеш всичко!
Превърни злото в мен, около мен, над мен, под мен, зад мен, пред мен – в Светлина, Добрина и Любов!
И ако възли някой е вързал – да се разкъсат! Амин!
И ако някой нещо в гроб е зарил срещу мен – да се разпадне на прах! Амин!
Ако клетва изречена е – да се обърне в благословия и да се върне обратно! Амин!
Ако с желязо злото е сторено – да се разпадне, да се разпръсне, да се обезсили! Амин!
Ако с кръв злото сторено e – да се превърне в роса, осветена от Бога, да се изпари и изчезне! Амин!
Ако вода от мъртвец е полята, разпръскана или влята – да отиде в земята и във водата! Да се превърне в живителна сила небесна и да дарява живот, плод и любов! Амин!
Ако злото за раздяла направено е – да се разпръсне и върне в земите на мрака! Амин!
Ако прокоба за смърт е направена – със силата моя и тази на Господа наш, живота измолвам и смъртта връщам, докато времето, определено отгоре, настъпи! Амин!
Ако злото за бедност и глад е повикано – да се превърне в имане, пари, сполука и здраве! Амин!
Ако болест неверна е пратена, аз Киприан, със силата Божия, назад я изпращам, окована със силата Божия и Светлината небесна! Амин!
Ако злото от чедо лишава, трижди с Кръста посочено да се върне в страната на мрака и там да остане! Амин!
Ако прокоба за лудост и душевни страдания злото е сторила, аз Киприан, го връщам, ако то върне покоя, ума и здравето в този момент на ........... (името)! Амин!
Ако злото това не изпълни, ще бъде изпепелено, за да се върне Душата, покоят, здравето – тука! Амин!
Ако злото семейство и сватба разваля, посичам го с Меча светлинен, небесен и връщам пръстена цял, здрав, вечен и силен! Амин!
Ако злото ви пречи – да си отиде!
Върви си! Върви си! Върви си!
Искам го аз, Киприан, магът небесен! Иди си веднага!
Амин!
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#3
Съветите на Св. Юстина

Съветите мои за вас, които душевни тревоги имате, слабост телесна, мъка любовна, нещастна женска и майчина съдба, са тези:
Научете се вяра, любов, надежда и добро в души и сърца да таите – не мъка, злоба, алчност, клетви, омраза!
Заключете устата си за думи – клетви, проклятия, клевети!
По-добре нищо не казвайте, нежели дума, носеща зло!
В дома си икона на Иисус, богородица и на светията, чието име носите, имайте. Най-добре е всеки в дома лика на своя светия да има. Ако не го знае, сърцето му и душата му ще го познаят! Амин!
Когато в месеца новолуние дойде, в този ден вземете съдче с вода. Застанете над него. Излейте с думи мъката своя. После водата от него излейте в течаща вода, та с нея и злото да си отиде!
Кажете три пъти: “Иди си мъка! Иди си болест! Иди си бедност! Иди си ревност! Иди си завист! Иди си зло! Амин!” Прекръстете се 3 пъти.
Всеки месец този прост ритуал си правете и леко ще бъде в дома ви, а душата – ведра!
Ако трудна е тази обрядност, защото бързате днеска, времето искате да изпреварите ... то може да правите друго ...
Всеки месец от деня на новата луна, сутрин обед и вечер, 7 дни да си казвате тези прости, но силни слова, които закрилят, прочистват и пазят от злото:
“Със силата на Онзи, който движи света, със силата на Любовта, Светлината и Кръста (правите троен кръстен знак),
върви си от мен, от дома ми, от детето ми (името), от мъжа ми (името), от любимия (любимата) (името),
ти, болест неверна! Амин!
ти, завист човешка! Амин!
ти, бедност неискана! Амин!
ти, злоба – моя и чужда! Амин!
ти, чужда лоша намеса! Амин!
ти, любовна мъка неверна! Амин!
ти, неискана разлъка с (името) Амин!
ти, мъка! Амин!
ти, слабост! Амин!
Идете си! Повече при мен, при (името), в дома ми не идвайте!” (3 пъти)
После троен кръстен знак направете.
Добре е от време на време в неделя дома с тамян да кадите, с вода осветена от храм да го ръсите.
Децата невръстни най-лесно попадат под злото. До 40 дни младенците пазете от лоши очи – конче тройно, червено, на лявата ръчичка вържете с любов за закрила.
Колкото по-рано детето приеме тайнството Кръщение с вода, толкова по-бързо до него ще слезе Пазител небесен!
Нина Ничева, “Пред времето и пространството”
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#4
[Изображение: energy_cleansing.jpg][Изображение: energy_cleansing1.jpg][Изображение: energy_cleansing3.jpg]

Сега сме ноември 2021 г. Странна работа ... анализът на търсачките показва, че много хора попадат на моя сайт по думите "силни молитви против магии" Smile)) Сайтът все пак е за Фън Шуй, има много материали за Фън Шуй, затова е странно Smile)) Анализирахме ситуацията и разбрахче, че много хора се боричкат с въпросните проблеми. И тъй като аз и съдружника ми психолог Ваня Кънева имаме много опит /над 20 години/ в енергийните чистения на пространства, на хора и на ситуации, в разплитане на лични взаимоотношения и т.н., измъдрихме 3 курса:
1. Моят дом - за енергийно чистене на дома
2. На Новата Земя
3. Енергийно чистене на човека
https://www.fengshuibg.com/seminars/ener...nsing.html
В този последния курс разказваме подробно 13 метода за енергийно чистене на човека, като има съвсем елементарни методи, има и висш пилотаж. Това е проверен опит! Добре сте ни дошли! Има за всекиго по нещо или по много. Smile /color]
[color=red]Ако някога сте искали сами да си леете восък, разказваме го. Ако искате да се изчистите енергийно по пътя към дома, разказваме как. Ако искате да прекъснете енергийни връзвания и да освободите някой от живота си, разказваме как. Много неща разказваме! Smile)) Може да ни питате - Ваня 0889972087 и Елза 0887650176
https://www.fengshuibg.com
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)